хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Долучіться до акції! Длучіться до акції! Долучіться до акції!

Бланки звернень до патріарха від УПЦ МП: у мережі придумали гідну відповідь

Чи буде Єдина помісна церква?
Чи буде Єдина помісна церква? / 24 Канал

Керівництво УПЦ Московського Патріархату розсилає по своїх єпархіях стандартні бланки-звернення до Вселенського Патріарха Варфоломія із закликом не підтримувати надання автокефалії Українській православній церкві.

Таку інформацію у Facebook підтвердив журналіст Віталій Портников.

За словами блогера, у такій ситуації кожний свідомий громадянин України – поза залежності від свого віросповідання й воцерквленості – має право підтримати свою державу і тих своїх співвітчизників, що прагнуть до створення самостійної церкви.

Також він надав адресу Вселенського Патріархату – Rum Patriklii, 342 20 Fener-Hali, Istanbul, Turkey. Електронна скринька офісу Патріарха – [email protected].Електронна скринька офісу Синоду, що буде ухвалювати рішення – [email protected]."Я пропоную кожному звернутися із власним листом до Його Всесвятості Вселенського Патріарха і підтримати прохання про надання автокефальності", – пояснив Портников і закликав українців писати листа патріарху "від серця, а не від бланку".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що церковники Московського патріархату пропонують писати вірянам листи-звернення до Константинопольського патріарха, з проханням не надавати автокефалію Українській православній церкві. У Запоріжжі парафіянам відкрито роздавали бланки в Покровському кафедральному соборі.
4

Коментарі

130.04.18, 04:10

Слушна пропозиція!

    230.04.18, 11:31

    А який текст? Я якось на старогрецькій не дуже. Та й від серця можу написати тільки одне - горіти мацковському паханату в пеклі!