хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Напрямки втілення справедливісті


Сьогодні розберемось як краще втілювати в життя принцип нац ідеї- СПРАВЕДЛИВІСТЬ.

Ця споконвічна проблема, у нас сильно загострилась з початком в країні ринкової економіки. Спритні ділки використовуючі владу, захопили народне майно, землю, різноманітні ресурси і використовують прибутки від них за кордоном та на своє парозитарне життя, а значна кількість народу продовжує зубожіти. Ця несправедливість продовжується у державних судах, де багатіїї ,використовуючі корупцію. звільняються від покарання за порушення законів. а бідні громадяни отримують покарання швидко і несправедливо.

Стало вже нормою порушення справедливості в оплаті праці- одні отримують тільки щоб не голодати, а іньші- мільони щоб витрачати за кордоном та жити з великою розкішю . Хіба справедлива оплата рядового чиновника- 5т.грн, а зарплата посадовця в 300т.грн або топ менеджера 1 млн. грн

Тому СПРАВЕДЛИВІСТЬ стає негайною потребою суспільства і відображається в  ідеї української нації.

Без справедливості в оплати праці, в виконанні законів, в притягненні до відповідальності в судах за порушення законів, країну буде лихоманити і завжди буде підгрунтя до протестів та революцій.

Щоб швидче встановити справедливість в країні потрібно привести до влади діячів які розуміють важливість,і обов'язковість цього принципу та зможуть втілити його в життя.

Перш за все потрібно забезпечити кожному громадянину конституційне право на публічну власність, щоб він мав і отримував свою долю від її вкористання. Приймав рішення, через референдуми, в тому числі електронні, про її продаж, тільки так буде забезпечен справедливий розподіл прибутків від експлуатації родовищ, землі, водних ресурсів, радіочастот.  Щорічне отримання дивідентів від національної власності, буде стимулювати розвиток активності. та зацікавленості в раціональному використанні народної власності. Для цього потрібно створити загальнонаціональний фонд та його підрозділ для молоді. Приклади такі вже є в іньших країнах, треба тільке якісно іх застосувати в Україні.

Другим напрямком створення справедливості потрібно законодачо затвердити співвідношення в оплаті праці між мінімальною та максимальною як 1 до 8. Як це діє в Нідерландах Данії. Беларусії. Подібне співвідношення. 1до 4 необхыдно встановити і для пенсій.

І третій напрямок- це забезпечення справедливості в правоохоронній системі, а особливо в судах. Зараз же ми маємо безліч прикладів протилежного, тому потрібно змінювати судову гілку влади на користь громадянам а не на користь високопосадовцям і шахраям. Потрібно щоб закони мали чітко визначене покарання, а досудове розслідування було спрямовано на не відворотність покарання, незалежно від особистості злочинця. Тільки так можливо подалати вал злочинності заполонивший країну. Всю цю відповідальну і дуже важливу роботу повинен проводити президент,парламент та міністерство справедливості ( юстиції).

Єлектронне декларування доходів, запроваджене в країні, певний крок в цьому напрямку якщо незаконно отримані доходи своєчасно арештовуються та конфісковуються. На жаль цього не відбувається, що поплюжить всю цю систему а головне підриває поняття покарання та справедливості.

Тому ще раз наголошую що всі ці програми по ствердженню справедливості можливо виконати тільки коли народ надасть владні повноваження новим чеснім та порядним лідерам. Щоб це відбулось швидче, поширюємо наційну ідею-любов, чесна праця, справедливість, заможність.










75%, 3 голоси

25%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

119.04.18, 15:17

Для того, щоб втілювати в життя справедливість, спочатку треба проаналізувати причини несправедливості і зробити висновки, щоб не наступати на ті ж граблі. 26 років танці на граблях -- не забагато?
В цьому дописі жодного слова немає про причини злиднів в Україні, яка по цьому параметру займає перше місце у Європі, а по вимиранню друге місце у світі.
Декларативні заяви, як потрібно жити розповідав у 2014 році агент ФСБ Пеця Рошенович Мальдівський і електорат стояв у черзі на дільницях, щоб отримати шоколад "Рошен", а отримали зашморг на шиї. А патріота, зомбований електорат (разом з противсіхами),
в упор не бачать. Заклики жити дружно кланово-олігархічні режими пропагують постійно.

    219.04.18, 17:18

    Добре, що ви словесні мрійники зі сфери утопістів, а не реалістів-комуністів з їх ГУЛагами і голодоморами.

      319.04.18, 17:22Відповідь на 1 від utenok12

      Твою в пеньок! Якаби це написав 17-річний, то ще можна зрозуміти його обурення, але 71-річний хрунь, який усю цю гниль і наробив разом зі собі подібними, та на когось перекидає провину - ось де причина відсутності справедливості в Україні.

        419.04.18, 19:15Відповідь на 1 від utenok12

        Уважно читайте пост "Ця споконвічна проблема, у нас сильно загострилась з початком в країні ринкової економіки. Спритні ділки використовуючі владу, захопили народне майно, землю, різноманітні ресурси і використовують прибутки від них за кордоном та на своє парозитарне життя, а значна кількість народу продовжує зубожіти." Є і декілька додаткових причин несправедливості в державі-пасивність громадян у відстоюванні своїх конституційних прав, злочинне невиконання своїх обов'язків чиновниками та моральні перекоси громадян, підприємців
        Можите запрпонувати свої заходи зміни ситуації. Свої я пропонував в попередніх дописах блога

          519.04.18, 20:02Відповідь на 2 від Богдан Бо

          Добре, що ви словесні мрійники зі сфери утопістів, а не реалістів-комуністів з їх ГУЛагами і голодоморами. Поважаю вашу активність на порталі,а чому б і вам не запропонувати свої заходи по втіленню справедливості в державі?

            620.04.18, 00:27Відповідь на 4 від русич91

            Так, я пропоную наповняти дописи більш змістовними аргументами причин невдач,
            аналізуючи попередні помилки, щоб уникнути їх повторення. Уникати гучних фраз
            загального благоденства, які часто звучать від політиків.

              72.05.18, 23:18Відповідь на 5 від русич91

              Давно вже це зробив: https://gartua.io.ua/s207327/bogdan_gordasevich_i_yogo_dekalog
              і ще https://spavedfront.io.ua/

                84.05.18, 11:07Відповідь на 7 від Богдан Бо

                Давно вже це зробив: https://gartua.io.ua/s207327/bogdan_gordasevich_i_yogo_dekalog
                і ще https://spavedfront.io.ua/
                Дякую що поділилися своїми світоглядними напрацюваннями. Особливо уважно читав про національну ідею, і можу зазначити що з богатьма постулатами погоджуюсь. Жалкую тільке що ідею "розбудова держави" наші посадовці усіх рангів сприйняли на свій лад- почали будувати собі маєтки і нове життя за корупційні кошти. Тому така національна ідея виявилась неповною що і спонукало мене висловитися в блозі на цю тему.

                  98.05.18, 19:19Відповідь на 8 від русич91

                  Розмова дуже потрібна і важлива, отож я вам вдячний за її актуалізацію. Але у вашій трактовці немає місця "буржуазному націоналізму", а вони взаємопов'язані, бо важко бути націоналістом, будучи пролетарієм. Наявність майна в країні стимулюю націоналізм, тому ваше озлоблення щодо чиновників не зовсім правильне. Тут головним є припинення корупції, але не суто збагачення.

                    1010.05.18, 14:03Відповідь на 9 від Богдан Бо

                    Розмова дуже потрібна і важлива, отож я вам вдячний за її актуалізацію. Але у вашій трактовці немає місця "буржуазному націоналізму", а вони взаємопов'язані, бо важко бути націоналістом, будучи пролетарієм. Наявність майна в країні стимулюю націоналізм, тому ваше озлоблення щодо чиновників не зовсім правильне. Тут головним є припинення корупції, але не суто збагачення. Термін " буржуазний націоналізм" застотовувався в 19 сторіччі, для 21, коли діє ринкова економіка , транснаціональні корпорації, олігархат,громади, електронні технології, явно застарів Щодо відношення до чиновників, то до чесних та порядних питаннь немає, а ось для тих хто побудував корупційні схеми- дуже богато. Про прагнення заможності я виклав 26.04.18, тому пропоную озноймититись і висловитись там.