хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

У Тернополі прем'єра фільму "Першому гравцю приготуватися"


У Тернополі відбулася прем'єра науково-фантастичного фільму Стівена Спілберга "Першому гравцю приготуватися". Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Прем'єра фільму "Першому гравцю приготуватися" відбулася у Тернопільському кінотеатрі "Cinema Citi", що знаходиться в ТРЦ "Подоляни". 

Треба сказати, що фільм "Першому гравцю приготуватися" дуже нагадує великодні приготування, тому що герої стрічки шукають великоднє яйце! Однак картина переносить глядачів у 2045 рік. 

Так, у майбутньому через забруднення довкілля та перенаселення планети тогочасні люди живуть у міських нетрях, у бруді, холоді та бідності. Щоб втекти від проблем, вони проводять час у світі віртуальної реальності OASIS. 

Цю віртуальну реальність створив ексцентричний та геніальний мільярдер Джеймс Холлідей. Після своєї смерті він заповів свій статок, що становить 240 мільярдів доларів, єдиному гравцю, котрий першим добереться до надзвичайно захованого великоднього яйця у світі віртуальної реальності. Отож, зараз увесь світ готовий знайти цей скарб. 

До пошуків великоднього яйця приєднується й хлопець-сирота Джон Уоттс, який мешкає у брудному та перенаселеному Колумбусі штату Огайо. Підлітку майже одразу пощастило знайти перший ключ до скарбу. Проте, знайшовши ключ, хлопець став великою мішенню для певної компанії, що планує захопити спадок для своєї корисливої мети. Зрештою, за Джоном Уоттсом йде полювання не тільки у віртуальному світі, а й в реальному. Але, як завжди головний герой у фільмах екшнах, здобуває перемогу. 

Зняв фільм відомий американський режисер Стівен Спілберг, який спеціалізується на фантастиці, за однойменним романом Ернеста Клайна. У головній ролі Джона Уоттса знявся Тай Шерідан. Кошторис стрічки становить 175 млн доларів.

За рік до виходу книги "Першому гравцеві приготуватися" у 2011 році права на екранізацію придбала компанія "Warner Brosers".

0

Коментарі

15.04.18, 06:32

У Тернополі і гумор гарний, український.