хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Розбудовча ідея української нації

Як вже висловлювався , розбудовча ідея української нації — любов. чесна праця, справедливість, заможність.

Про принципи- любов , чесна праця, мова вже йшла. Як показало опитування, більшість читачів з цим погодились.

Зараз поговоримо про третій принцип наційної ідеї- справедливість.

Ця споконвічна проблема у нас сильно загострилась з початком в країні ринкової економіки. Спритні ділки використовуючі владу, захопили народне майно, землю, різноманітні ресурси і використовують прибутки від них за кордоном та на своє парозитарне життя, а значна кількість народу продовжує зубожіти. Ця несправедливість продовжується у державних судах, де багатіїї ,використовуючі корупцію. звільняються від покарання за порушення законів. а бідні громадяни отримують покарання швидко і несправедливо. Стало вже нормою порушення справедливості в оплаті праці- одні отримують тільки щоб не голодати, а іньші- мільони щоб витрачати за кордоном та жити з великою розкішю . Хіба справедлива оплата рядового чиновника- 5т.грн, а зарплата посадовця в 300т.грн або топ менеджера в1 млн. грн

Тому СПРАВЕДЛИВІСТЬ стає негайною потребою суспільства і відображається в наційній ідеї української нації.

Без справедливості в оплаті праці, в виконанні законів, в притягненні до відповідальності в судах за порушення законів, країну буде лихоманити і завжди буде підгрунтя до протестів та революцій.

Четвертий тезис- заможність . А заможність це є споконвічна мета більшості українців. Щоб було де гарно жити, ситно поїсти , що вдягти , де навчати дітей , якісно лікуватися і і цікаво відпочивати Це може забезпечити лише заможність родини і всієї країни . Усі хочуть мати достойне життя. Шлях до заможності , ще раз підкреслюю, лежить через чесну працю кожного в суспільстві і через любов до бога, до людини, до своєї Батьківщини.та підтримання справедливості в суспільстві. Поки що в нас існує великий перекос в заможності, зараз же 5% живуть супер богато, 15%- заможньо,  а остальні 80% зубожіютьі

Любов до своїх співвітчизників не може дозволяти такої не справедливості, коли пенсія одного робітника, який працював більш тридцяти років, є 1700 грн, а у іншого, котрий працював стільки ж, перевищує 15 000 грн. Любов і совісність не дозволяють таке спів відношення. Тому пропаганда любові до людини, до своєї родини, до Батьківщини, буде стимулювати соціально справедливий розвиток.. Вона буде спонукати зробити краще для свого ближнього і дальнього. Тому, якби більшість керувалась такими почуттями і напрямками, ми вже б застосували досвід арабських країн, де з кожної тони видобутої з надр нафти робляться відрахування на банківські рахунки кожної дитини Арабських Еміратів. Катару. Чому цей досвід не запозичити Україні? Чому не нараховувати кожній український дитині кошти з видобутої в Україні нафти, газу і арендної плати за землю. Це б дало великий поштовх любові і поваги до своєї Батьківщини і до тих державних діячів які б це запровадили. Це не відбудиться поки при владі будуть олігархи, які є руйнівниками конкуренції і справедливості. Вони привласнили публічну власність а потім її розпродають. Тому цю власність необхідно повернути народу і якщо народ вирішує, що якесь підприємство йому не потрібно. то кошти від його продажу повинні піти в народний інвестеційний фонд і нікуди більше крім як на створення нового сучасного підприємства. Так можливо швидко створювати нові робочі місця, підіймати економіку держави і заможність кожного громадянина.

Тому пропогуємо націдею — любов. чесна праця, справедливість, заможність.

Саме вона дозволить нам об'єднатися і будувати сильну і квітучу Україну.



89%, 8 голосів

11%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
4

Коментарі

128.03.18, 17:58

Прекрасна ідея, але де взяти порядних, чесних , справедливих і люблячих свій народ керівників для її виконання? Для цього у державі потрібен розумний, вимогливий, безжальний, принциповий та чесний Президент з відповідною міцною командою яка не буде брати хабарі, буде сумлінно виконувати свої посадові обов`язки, контролювати жорско і сумлінно усіх своїх підлеглих. Бо Держава це апарат насилля.

    228.03.18, 19:38

    Повністю погоджуюсь що чесним та справедливим в першу чергу повинен бути президент, якій сформує таку ж команду. А де їх взяти, відповідь очевидна- саме таких потрібно обирати на виборах. Є проста формула оцінювання кандидатів- моральні якості, ділові якості. фахова підготовка. Нажаль поки що єю користується мало громадян, тому і потрібна пропоганда такої наційної ідеї.

      328.03.18, 19:49Відповідь на 2 від русич91

      Явка на виборах віддзеркалює інтерес народу(виборців потенційних) до покращення свого життя та забезпечення ліпшого життя для своїх нащадків. Так ось у 2012 році коли я претендував на Мандат НД ВР України явка складала 33,4 %. Три кандидати були слов`яни, а один - єврей. Народ обрав єврея, який( я відслідковував на сайті ВР) із 50 засідань не був присутній на 38 ! На позачергових виборах у 2014 році його обрали знову! І він продовжує прогулювати засідання ВР. А 62% відсоткам мешканців( я не називаю їх громадянами, не доросли) України взагалі байдуже їх доля та доля нащадків. Неначе і бидлом їх звати непристойно( все ж таки Номо цапус) але ... . Мабуть правий був Ф.Енгельс коли писав-"Панславянские народы это мусор истории и наша(масонов) первейшая задача стереть их с лица Европы."

        Гість: NoTaRь

        428.03.18, 20:14Відповідь на 2 від русич91

        Є проста формула оцінювання кандидатів- моральні якості, ділові якості. фахова підготовка. Так то ж одні євреї

          528.03.18, 20:59Відповідь на 4 від Гість: NoTaRь

          Є проста формула оцінювання кандидатів- моральні якості, ділові якості. фахова підготовка. Так то ж одні євреї Не можу з вами погодитись . Бо у євреїв іудаїзм не признає поняття -чесність. і від цього у них і в нас дуже богато проблем. А нам дуже важливо обирати чесних та порядних.

            628.03.18, 21:08Відповідь на 3 від Nikolka

            Сподобалось Ваше визначення- Номо цапус. Все що ви виклали про вибори має місце, тому потрібно шукати засоби зміни ситуації. Один з них розповсюдження наційної ідеї та критеріїв відбору кандидатів і об'еднання з однодумцями.