хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Тернопільські АТОвці віддали нагороди,які отримали відПрезидента


Сьогодні, 7 березня, в Тернополі відбулася Мирна акція, в якій бійці АТО, волонтери, добровольці, громадські активісти віддали нагороди, які отримали від Президента України Петра Порошенка. Далі докладніше розповість про це "Тернопіль".

Ця Мирна акція відбулася біля будівлі Тернопільської обласної адміністрації. На акції  бійці АТО, волонтери, добровольці, громадські активісти принесли нагороди, що їх нагородив Президент України. Так вони виразили підтримку постраждалим під час розгону наметового містечка під Верховною Радою 3 березня 2018 року.

Адже на думку учасників акції, українських захисників, які чотири роки обороняють незалежність України під час російської агресії, "невідомі" поліціянти жорстоко побили, кинули на коліна та примушували їсти сніг, що був просякнутий кров'ю.


Під час цієї акції був присутній Олег Іванійчук, котрий постраждав під час розгону наметового містечка під Верховною Радою 3 березня. Він віддав свої нагороди, що присвоїв йому Президент Порошенко,  і розвіяв міф, що під Верховоною Радою у наметовому містечку були бомжі та алкоголіки. Треба сказати, що Олег Іванійчук брав участь у протистоянні на Майдані, з 2014 року воював у АТО як доброволець, а також має за плечима 28 років служби у правоохоронних органах. 

Сьогодні з учасниками Мирної акції, які принесли свої нагороди в ТОДА, зустрівся заступник голови облдержадміністрації Юрій Юрик. Тому що голови ТОДА Степана Барни не було на місці. 

Юрій Юрик прокоментував цю акцію, що жаль, що нагороди повертають. Бо ці люди заслужили їх боротьбою на війні. І він повідомив присутнім, що генпрокуратура відкрила кримінальне провадження щодо неправомірної дії силовиків під час розгону мітингувальників під Верховною Радою.
Слід зазначити, що свої нагороди передали також бійці та волонтери, які зараз на фронті та лікуванні.

Стало відомо, що герой Євромайдану Богдан Брич також віддав орден "За мужність III ступеня" та склав повноваження радника голови Тернопільської ОДА, написавши заяву про звільнення Степану Барні.

Крім того, 6 березня 2018 року двоє АТОвців із Борщівського району Тернопільської області повернули Президенту нагороди. Це сталося під час зустрічі активістів та бійців із народним депутатом від БПП Олегом Барною, котрий приїхав на свій округ на Борщівщину, щоб пояснити дії правоохоронців під Верховною Радою.



8

Коментарі

Гість: VadymIv

17.03.18, 21:08

піддержую

    27.03.18, 21:09

    Неможливо просто так взяти, й відпочити на мальдівах!

      37.03.18, 22:19

      Шляхетний вчинок шляхетних чоловіків! Ми заслуговуємо не цієї корумпованої, казнокрадської і брехливої влади

        анонім

        47.03.18, 22:19

        Награды дает не президент а страна и он только вручает. Кстати какого они там вымолаживали под ВР? Они наверное требовали вздернуть на веревку гандонов типа Мураева, Вилкула , Рабиновича - нет? А что они требовали и где возмущенный народ как в 2013году действиями властей. Может не все так есть как рассказывают.

          анонім

          57.03.18, 22:20Відповідь на 3 від Мольфар

          А ты кого хотел - Семена Семенченко?

            67.03.18, 22:21Відповідь на 4 від анонім

            Події про які йдеться, тебе не стосуються! Вони стосуються українців!!!

              анонім

              77.03.18, 22:39Відповідь на 6 від Мольфар

              Ты я смотрю озабочен шоколадными яйцами? Так вот раскачивание лодки приведет к тому что блок ОП имени Бойко придет к власти, ты это хоть понимаешь мудак что Вилкулам и Мураевым только это и нужно. Тебе напомнить кто принял основной удар на востоке - так это Днепр и область хотя она вроде и русскоязычная, но никак не Тернопольская . Тебе блядь напомнить как вы оголили фронт и снялись с позиций. Забыл украинец хренов когда аватары орали в эфир что их обстреливают с миномета а когда туда приехали с 93 ни одной воронки, а на следующий день орали в эфире что по ним снайпера бьют , а по факту та же самая картина. После всего обиделись и снялись с позиций. Ты говори да не заговаривайся.

                анонім

                87.03.18, 23:51Відповідь на 6 від Мольфар

                Ну что ты в рот воды набрал - ответить нечем или о шоколадных яйцах мечтаешь?
                А может ты тролль кацапский и маскируешься под патриота да и дислокация явно не на территории страны?

                  98.03.18, 07:00

                    108.03.18, 07:14Відповідь на 7 від анонім

                    Твій діагноз на твоїй аватарі!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна