хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

У Тернополі відбулася конференція "Любіть Україну вишневу свою"


Напередодні, 6 березня, в ЗОШ І-ІІІ ступенів №19 відбулася обласна науково-краєзнавча конференція учнівської молоді за підсумками проведення краєзнавчо-народознавчої експедиції "Любіть Україну вишневу свою" під девізом "Сила нескорених". Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Так, ця науково-краєзнавча конференція проводилась у двох напрямках: "Кіборги сучасності – Герої України" та "Національно-визвольних рух у сучасній історії Української державності". 

У конфереції взяло участь понад 120 унів із різних навчальних закладів Тернопільщини. Учасники долучилися до пошуково-дослідницької роботи, що спонукають учнівську молодь до розвитку творчого пошуку та проведення досліджень під час туристсько-краєзнавчих походів, екскурсій, експедицій.

Відповідальне журі, що проаналізувало учнівські проекти, відзначили найкращих і, за результатами, учасники та їхні керівники були нагороджені грамотами та дипломами управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

В урочистій церемонії відкриття краєзнавчо-народознавчої конфереції "Любіть Україну вишневу свою" брали участь заступник голови обласної ради Крупа Любомир Левкович, заступник начальника управління освіти і науки Тернрпільської облдержадміністрації, начальник відділу реформування освітньої діяльності та кадрової роботи Зварич Ганна Володимирівна, головний спеціаліст відділу дошкільної, загальносередньої, позашкільної освіти та виховної роботи Боровська Тетяна Федорівна, директор Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Пшенична Оксана Григорівна, науковці кафедри стародавньої та середньовічної історії Тернопільського НПУ ім. В. Гнатюка Зуляк Іван Степанович, Кіцак Володимир Миронович,  Ятищук Оксана Василівна, Кліщ Андрій Богданович та представники духовенства.

На урочистостях заступник голови Тернопільскої обласної ради Любомир Крупа наголосив, що справжнього патріота виховує знання історії рідного краю та свого народу.

3

Коментарі