хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Шлях до розквіту

Душа українця формувалася більше ніж тисячоліття. Спершу на українській землі жили предки -аріі, які розвивалися, змінювалися і перетворилися в скіфів від Балтії до Волги. Потім прийшли гуни, а за ними на початку першого тисячоліття прийшли слов'яни з яких виникли їхні нащадки- руси. Всі ці народи внесли свою ментальність прабатькам українців. Коли ж на сході з'явилася Хазарія на чолі з іудеями то це теж позначилося на уявленнях народу і взаєминах в ньому. Після насильницької християнізації Оуни- Русі єврейська мораль глибоко ввійшла в душу українців які проживали в центральній Україні, Татаромонгольке завоювання Русі як і Речью Посполитою сильно відбилося на ментальності, а з появою козацтва, серед якого крім русичів (українців) було чимало поляків, євреїв, турків, татар і московитів, виникла широка мораль українця, який ввібрав в себе всі сторони ціх етносів. І треба казати прямо що взято було не завжди найкраще.

 Так до негативів можна віднести - польську пихатість, єврейське шахрайство, турецьку жорстокість, татарську обмеженість, московитсько хамство, ординську підлість. А ще додалась своя своя дитяча наївність.

 Все це є і від нього не сховатися. У той же час Українець - турботливий творець природи, незламний воїн і активний індивідуаліст, дотепний оповідач і хитруватий дипломат, трудяга в полі і за обіднім столом, майже завжди терплячий і толерантний. Ну, а вміння складати і співати пісні та прикрашати одяг і оселю глибоко увійшло в культуру всього народу ..

  Наші вади це продовження нашої гідності.

Будемо з недоліками ментальності боротися - досягнемо великого успіху.Як це робит, інша тема Будемо їх не помічати, тоді будемо регулярно набивати шишки, животіти в убогості і покірності агресивним  сусідам.


10

Коментарі

122.02.18, 23:37

шо касается исторической части спича - это бред сивой кобылы и вредное оболванивание.

    222.02.18, 23:39

    все перечисленные далее недостатки это ерунда, такое случается, а вот народ с такой патологической жадностью, как у вас, не случился нигде в мире.

      323.02.18, 08:47Відповідь на 1 від ну так себе

      шо касается исторической части спича - это бред сивой кобылы и вредное оболванивание. Непотрібно таке курити, бо потім слова в речення не стикуються.

        423.02.18, 20:01Відповідь на 3 від русич91

        Бачте як "заїло" бота! Правильно все і пригадую слова Д.Павличка-"Я вам прощаю все"брати-москвини", Воркуючі двоглаві яструби.Та як побачу я хахлатські спини, Що перед вами гнуться без ганьби! Не можу дарувати вам провини, Лиш однієї, що там ни роби. Створили ви хахла - жахне страхидло! Людину видом, ну а духом - бидло!" Бо усі роки поневолення винищувалися кращі з нашого народу. На жаль сьогодні мільйони молодих українців їдуть до Європи щоб заробити на кусень хліба та прокормити свої сім`ї, виростити дітей освіченими. Не народився мабуть,( або народ його не бачить) ще у нас свій Лікург, що об`єдав би українців та провів над прірвою до світлої мети. Наші "лідири" поперлися в мільйонери набивати собі кишені, повступали у МАСОНСЬКІ ложі - секти антиукраїнські; Кравчуки,Азарови,Кузьмуки .

          523.02.18, 21:13Відповідь на 4 від Nikolka

          Лідерів в Україні достатньо, а може навіть забогато гетьманів, але вони ще не змогли висунути наційну ідею навколо котрої об'едналась би значна кількість свідомих громадян.

            623.02.18, 23:31Відповідь на 1 від ну так себе

            Так, кульгає історична частина (хоча я не історик, але дещо бачу). І на християнство бочку котять.

              723.02.18, 23:32Відповідь на 1 від ну так себе

              І по сусідніх націях пройшлися...

                824.02.18, 10:01Відповідь на 6 від Nech sa paci

                Так, кульгає історична частина (хоча я не історик, але дещо бачу). І на християнство бочку котять. Не обов'язково бути істориком, достатньо вивчити багато різноманітних історічних джерел і робити об'ективні висновки.
                Христианство теж не однозначне, якщо зробити його аналіз.

                  924.02.18, 10:03Відповідь на 7 від Nech sa paci

                  І по сусідніх націях пройшлися... Щоб ви розуміли звідки взялися вади деякіх громадян.

                    1024.02.18, 10:59Відповідь на 3 від русич91

                    взять хотя бы начало про предков ариев на украинской земле. эти предки были иранской группы, а украинцы из германской. но вы ж источники читаете какие-то? вот и результаты серьезных исследований игнорирует. потому что подгоняете факты под свою теорию, убеждения и т.д. а надо наоборот, теории и убеждения выстраивать на основании фактов. потому оболванивание и выходит. так что обижаться не нужно, нужно больше знать и не игнорировать правду не совпадающую с вашими взглядами на мир. удачи

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна