хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Юрій Луценко прокоментував можливість урядових призначень



Якщо крісло міністра юстиції звільниться, то на нього претендуватиме група «Народної самооборони», -  повідомив Юрій Луценко.

Лідер «Народної самооборони» сказав, що Мін’юст міг би очолити або народний депутат Віктор Шемчук, або екс–заступник Голови Верховної ради Віктор Мусіяка. За словами Ю.Луценка, «Народна самооборона» має претендента й на посаду міністра культури – депутата Олеся Донія.

Юрій Луценко прокоментував і можливість інших урядових призначень: «Одностайно всі групи впливу всередині демократичної частини «НУНС» прийняли рішення не міняти міністра освіти. Я з радістю прийняв це рішення — мені також надзвичайно імпонує і постать пана Вакарчука, і його діяльність на посаді».

Також в уряді, найімовірніше, залишаться міністр будівництва і регіонального розвитку Василь Куйбіда, міністр з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко та міністр охорони здоров`я  Василь Князевич, - розповів Юрій Луценко.

"Народна самооборона".
11

Коментарі

119.02.09, 11:13

Я особисто знайомий з Олесем Донієм. Він - вольова людина. Вважаю, що йому треба дати можливість підняти українську культуру. Бо нинішній міністр цього не робить.

    219.02.09, 19:46Відповідь на 1 від Тарас Токар

    Жоден міністр не здатен підняти українську культуру, тим більше міністр від цього балаболки.

    Ця балаболка краще б свої обов'язки ліпше виконувала, ніж трендіти які в них "кадрові" плани