хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Концерт в Чернігові

Як приємно відчувати біль тіла після вчорашнього концертного слему. В принципі, не так воно вже й болить, але таки відчувається де-не-де. Це, мабуть, одна з головних причин, чому я полюбляю відвідувати праві розважальні заходи - можна відірватися від всієї душі.
Все було організовано шикарно, як на мене. Прийняли нас місцеві на належному рівні. Але це стосується тільки чернігівської сторони, за що хотілося б їм всім, без виключення, висловити свою подяку. Без них нам би було дуже складно. Або взагалі все обломалося б. Деякі київські люди віднеслися трохи невідповідально. Тим не менше, все вийшло добре.
На самому дійстві довго сидіти не довелося, хоч то був якийсь культурний центр. По сусідству (через кімнату) була бібліотека та дитячий кружок чогось там. Незвичайно було спостерігати малих років по 10, які бігали в коридорі поміж скінхедів зі свастиками на футболках. Відповідно пива не розливали, і всі були весь концерт майже тверезі. Але все на краще. То було б зайве. І так голова трохи боліла... Людей було небагато відносно минулого разу, хоча могло бути і менше. Також ніби були гості з Білорусі (Гомеля), хоча як їх вирізнити з натовпу? ) Знайомий казав, що туди занесло двох чорножопих з якогось дива, але напевно невідомо: шифрувалися вони добре...
Порадували всі групи без виключення. Навіть бард. Першою виступав гурт Ар'я Варта, учасники якого напередодні зайшли до нас на хату перепочити після дороги із Запоріжжя. Майже відразу почалося місиво українських неонацистів перед сценою, чого я чекав вже давно, так як на Коловорот в Харкові цього року не попав, на жаль. По ходу не втримався, щоб не купити собі нову футболку. Все одно гроші існують, щоб їх витрачати. Тим більше на таке діло. Ночувало нас людей 10-12 на одній хаті. Разом з нами там примостилися хлопці з групи Дев'ятий Вал (Донецьк). Цікво було поспілкуватися. Ніч видалася веселою.
Фотки викладу, може, трохи пізніше. Все було тільки вчора...


15

Коментарі