хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Коні запряжені, комуністи проплачені

Юлія Тимошенко вирішила очолити процес посилання самої себе у відставку.

Про те що Тимошенко запропонувала слухання про відставку Кабміну проводити достроково повідомив голова ВР Володимир Литвин.

Після того, як представники фракції Партії регіонів виступили з вимогою у четвер, 5 лютого, заслухати звіт Кабінету міністрів щодо його діяльності виникла пропозиція щодо проведення о 15.00 ще одного засідання Погоджувальної Ради.

Перший віце-спікер Олександр Лавринович, зазначив що питання щодо недовіри уряду і звіт Кабінету міністрів є абсолютно різними речами. Він нагадав, що наприкінці листопада парламент ухвалював рішення про проведення спеціального засідання ВР за участю Президента України, прем’єр-міністра та складу Кабміну, на якому б розглядався звіт уряду.

«Це зовсім інше питання, ніж питання відповідальності, і ми повинні реалізувати ту постанову, реалізація якої весь час відкладалась. А питання відповідальності має розглядатися окремо», - сказав О.Лавринович.

В той же час міністр Кабінету міністрів України Петро Крупко повідомив, що Кабмін пропонує розглянути питання щодо недовіри уряду у вівторок, 3 лютого. При цьому, зауважив він, Кабмін просить, щоб розгляд цього питання відбувся на вечірньому пленарному засіданні.

«Уряд мотивує це тим, що це питання перезріло, і на четвер заплановано спеціальне засідання уряду щодо розгляду інвестиційних проектів», - сказав П.Крупко.

Відповідна пропозиція була підтримана як представниками фракції БЮТ, так і протимошенківськими членами фракції НУ-НС.
За даними Майдан–ІНФОРМУ поспіх тимошенківців пояснюється тим, що на вівторок у них вже, так би мовити “замовлені”, голоси депутатів фракції КПУ, яка отримала відповідну “проплату” наприкінці минулого тижня. А ось 5 лютого, відомі своєю “безкомпромісною принциповістю” комуністи можуть завимагати додаткову оплату. Ще одною причиною такого поспіху можуть бути заплановані на 4 і 5 лютого антиурядові акції протесту.

"Майдан"

18

Коментарі

12.02.09, 16:17

трясця Паздьох

    Гість: Уродец

    22.02.09, 16:25

    Симоненку - капут!
    Геварыча - в лидеры КПУ: http://blog.i.ua/user/767939/212252/

      анонім

      32.02.09, 16:40

      Попытка показаться глупее чем есть, еще никому не помогала...Это и не смешно и не умно...

        42.02.09, 17:34

        Єдине що досі не можу зрозуміти — нащо воно їм потрібно? В чому підстава?