хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Олімпіада буде в телевізорах українців!

НГТУ уклала угоду про трансляцію в Україні зимової Олімпіади-2018 і літньої Олімпіади-2020



ПАТ "Національна громадська телекомпанія України" (НГТУ) уклала субліцензійний договір про придбання прав на трансляцію в Україні зимових Олімпійських ігор-2018 і літніх Олімпійських ігор-2020 з медіа компанією Discovery Communications, до портфоліо якої входять телеканали Eurosport.

"Це надасть можливість громадському замовнику показувати трансляції Олімпіади майже на всій території України. Перебіг змагань транслюватимуть у форматі SD і HD-Сімулкаст на сайті телеканалу UA: ПЕРШИЙ", - повідомляє прес-служба НСТУ в середу.

За словами віце-президента, управляючого директора Discovery Networks в Північно-Східній Європі Анни Пак Бурден, UA: ПЕРШИЙ покаже важливі зустрічі і фінальні етапи головних змагань, а тим, хто захоче стежити за кожним змаганням в повному обсязі, будуть доступні ефіри Eurosport 1, Eurosport 2, і понад 4000 годин трансляцій в Eurosport Player.

"Угода з НГТУ - це не просто договір. Це можливість долучитися до свята міжнародного рівня і відчути себе частиною багатотисячної аудиторії Олімпіади, побачити прапор України і збірну в національній формі, повболівати за своїх спортсменів і відчути неймовірні емоції", - зазначила А.Пак Бурден.

У свою чергу президент Національного олімпійського комітету, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка наголосив, що завдяки телевізійним трансляціям українці зможуть побачити змагання "найсильніших атлетів і вболівати за своїх співвітчизників".

До старту зимових Олімпійських ігор-2018, що триватимуть з 9 до 25 лютого в південнокорейському Пхенчхані, залишилося менше 50 днів.

В ефірі UA:ПЕРШИЙ глядачі зможуть побачити змагання з різних видів спорту, загальна тривалість яких становитиме не менше 100 годин. Особливу увагу приділятимуть найпопулярнішим в Україні видам спорту та виступам спортсменів національної олімпійської збірної.

Крім того, спостерігати за подіями Олімпіади глядачі зможуть в ефірі спортивних телеканалів Eurosport 1 і Eurosport 2.

3

Коментарі