хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Прощай, задрипана РФ

Україна розірвала угоду з РФ про постачання озброєння
12:56, 8 листопада
Україна розірвала угоду з Росією про постачання озброєння
Україна розірвала угоду з Росією про постачання озброєння / Фото з вільних мереж

У середу, 8 листопада, Кабінет міністрів України розірвав міжурядову угоду з РФ від 8 лютого 2005 року, що регулює порядок взаємних поставок озброєння і військової техніки (ОВТ), комплектуючих та послуг військового призначення.

Відповідний проект постанови уряду "Про припинення дії угоди між урядом України та урядом Російської Федерації про порядок взаємних поставок озброєння і військової техніки, комплектуючих виробів і запасних частин, організації ремонту і надання послуг військового призначення" затверджений на засіданні за процедурою без обговорення.

Читайте також: Україна розірвала дві угоди з Росією щодо телебачення

2

Коментарі

Гість: Zmei1bymajnui

110.11.17, 13:12

1944 рік, СеРуСеР розриває з Рейхом угоду про військове співробітництво...
Блазні.....

    211.11.17, 16:03

    Невже Президенту та Прем`єру СТАЛО ВІДОМО про підтримку еРеФією колаборантів в Україні та "поставку" військкоматами та збройними силами еРеФії солдат та військової техніки!? Та ба - навіть про обстріли території України з російської(поки що ) території!? Взагалі дивуюсь що вкінець кінців зважилися на цей крок на четвертому році війни.

      313.11.17, 11:34Відповідь на 2 від Nikolka

      А я зовсім не дивиюсь таким коментаторам, що вважають себе розумнішими за президентів та прем'єрів, але ними чомусь не є і ні за що, відповідно, не відповідають, тому пендять гірше від Рабіновича.