хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Україно, Ти моя молитва!!!

Із Днем захисника України, 75-ю річницею УПА та святом Покрови Пресвятої Богородиці! 

«…Україно! Ти – моя молитва,
Ти моя розпука вікова…
Гримотить над світом люта битва
За твоє життя, твої права…»

Василь Симоненко


Дорогі друзі, побратими – воїни УПА та однодумці!

Дорогий український народе! Дорогі українські захисники!

Від імені Конгресу Українських Націоналістів сердечно вітаю Вас із величними святами українського народу – святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисника України, 75-ю річницею створення Української Повстанської Армії та Днем українського козацтва! Радіємо, що починаючи з 2014 року, 14-ий день жовтня відзначається і на державному рівні як День захисника України. Адже саме ми, українські патріоти, спонукали владу надати цьому святу статус державного.

Із нашої історії національно-визвольної боротьби знаємо, що український народ завжди покладався лише на власні сили і на підтримку Всевишнього. Українські воїни завжди зверталися з молитвою саме до Пресвятої Богородиці, молячи про її заступництво перед Господнім Престолом. Із іменем Богородиці на вустах виймали шаблі козацькі полки, йшли в бій Січові Стрільці та славні воїни Української Повстанської Армії. Під Покровом Богородиці відчайдушно боронять Українську Державу наші воїни-захисники на Сході. Тож згадаймо у цей день поіменно усіх тих, чиїми стараннями українська національна ідея спалахнула у серцях мільйонів. Згадаймо Славетних Лицарів, які без хвилини вагань поклали на вівтар визволення Вітчизни власне життя. Вічна їм пам’ять…

Сьогодні кожен українець, пам’ятаючи про героїзм і звитягу ОУН і УПА, боротьбу яких нарешті визнала Українська держава, почуває гордість і впевненість у тому, що такий народ, який зродив Українську Повстанську Армію, обов’язково переможе.

16–17 жовтня виповнюється 25 років Конгресу Українських Націоналістів, який постав за ініціативи Організації Українських Націоналістів (ОУН) і головною метою якого є розбудова Української Держави, її національна безпека та оборона. Сьогодні, відколи російська армія вторглася на нашу землю, ми вважаємо своїм найпершим обов’язком захистити нашу Батьківщину від ворога, відновити територіальну цілісність України і зосереджуємо на цьому всі свої сили.

У спільній молитві нині просимо миру, єдності і злагоди для всього українського народу. Молимось за здоров’я захисників України, які відчайдушно боронять її суверенітет, за добро і процвітання всього українського народу. Зичу нам перемоги над ворогом та успіхів у побудові сильної та заможної України! Нехай допоможе нам у цьому Всевишній!

Слава Україні! Героям слава!

4

Коментарі

118.10.17, 11:05

    218.10.17, 21:09

    Празнували 23 лютого день совєтськой армії, коли тікали з під Нарви аж на Урал, а насправді празнували пурім.
    Чиї патріоти примусили владу відзначати покрову? 1) В цей день, за легендою, Руси зазнали поразки під Константинополем.
    2) Андрій Боголюбський, який палив Київ, особливо шанував цей празник.

      318.10.17, 22:17Відповідь на 2 від Мир о Люб

      Легенда це вимисел. Для чого заморочуватися вимислами?

        419.10.17, 20:50Відповідь на 3 від Мольфар

        Празнуйте свою погибель самі.