хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Українська музика (важка 1)

Продовжу почате раніше й додам кілька відео. Цього разу це буде важка музика (в широкому сенсі). Кому вона не до душі, той не вподобає й цю замітку.

1. Групу Вагоновожатые утворили екс-лідер дніпровського гурту И Друг Мой Грузовик екстравагантний Антон Сліпаков і екс-гітарист гурту Lюk Валентин Панюта. Пізніше до них долучився барабанщик Станіслав Іващенко. "Співає" Антон речитативом російською мовою, як і в попередньому своєму колективі. За словами Антона, пісня у кліпі — про парадоксальне мислення "сепарів" (у словах є один матюк). Також у групи є цікава пісня "Восстание ватников". Для довідки: Гундертвассер — відомий австрійський художник та архітектор, чиї твори використано у кліпі.


 
2. Одеська група Mind Shredder грає industrial. Лідер групи — Олександр Гречаник. Тематика англомовних пісень є гостросоціальною.



3. Є такий малопопулярний стиль музики — hardcore. Навіть не один, а два: різновид панк-року та електронний клубний. У другому стилі найвідомішим "попсовим" представником колись була підсанкційна зараз група Scooter. У 2010-і мегазіркою для пари мільйонів фанатів стилю стала красуня-киянка Катерина Кремко (Miss K8). Вона є хедлайнером кількох щорічних фестивалів, а кожен її кліп має сотні тисяч переглядів. Вашій увазі пропоную один із її кліпів. Попереджаю: не підготовлений слухач не оцінить.



4. Учасники київської англомовної рок-групи Joncofy — Math Max, Timmy, Serj та Can — грають важку музику. До справи підходять серйозно, навіть побудували свою студію звукозапису. Група існує понад 10 років, але склад стабілізувався років 6 назад, тому її можна назвати молодою й перспективною. Дуже вразливим дивитися кліп (та й слухати) не раджу. Хто ж таку музику любить, може подивитися також кліп "Mediapocalypse".



5. Завершить нашу добірку в цьому ж стилі група Jinjer, яка сформувалася на Донбасі в довоєнній Горлівці. Група грає дуже важкий метал, а красуня-солістка Тетяна Шмайлюк, маючи відмінний жіночий вокал та досвід виконання "попсових" пісень по донецьких клубах і ресторанах, не боїться співати з надривом. Група досить відома в Європі — часто стає хедлайнером фестивалів, а кількість переглядів кожного кліпу перевищує мільйон. Співають переважно англійською. Раджу додивитися кліп до кінця — друга половина є цікавішою. На Youtube є багато їхніх кліпів та відео з концертів.



Як бачимо, The Hardkiss порівняно з цими дівчатами та хлопцями — просто естрада для інтелігенції. smile

Наступними вихідними сподіваюся продовжити. До нових зустрічей!

0%, 0 голосів

33%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

67%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі

116.10.17, 15:57

4,5

    216.10.17, 16:04

    Ну так на любителя ж...

    У 2 є штуки 3-4 пісні кращі за інші.

      316.10.17, 16:05Відповідь на 1 від WalKing

      Мені більше 5, бо я все-таки не зовсім любитель такої музики.