хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Сповідь «порохобота»



В черговий раз з приємністю почув у свою адресу обвинувачення, що я «порохобот». Ще приємніше, що мене визнали за: «порохоботи бувають двох типів – комерційні і природні. З комерційними все зрозуміло – контора платить, пишуть за темником. З природніми обожнювачами олігархічної влади набагато складніше...» ( http://blog.i.ua/community/662/2039457/?p=1#p1)
Буду величати себе від тепер «природній «порохобот»
Я справді агітував та обирав свідомо в Президенти України олігарха Петра Порошенка у березні 2014-го і сповна задоволений його діяльністю на цій посаді. Міг би сказати: – Кращого за Порошенка я не уявляю!– але не скажу, бо якраз бажаю, щоб таки знайшовся і кращий з часом. На щастя для України на противагу сусіднім країнам з колишнього концтабору СРСР, де проходять «вибори без вибору», у нас є чимало різного і доброго, і не доброго, і грізного (в розумінні: загрозливого), і завізного тощо щодо вибору на всі посади і до влади, і до Ради. І на моє тверде й тверезе переконання: українцям нарешті вдалося обрати владу (але не Раду!), що є гідною їх прекрасної країни України.
За тим я є свідомий «природній «порохобот», про що написав ще в новорічній замітці «А хто, хто владу не любить...» (http://blog.i.ua/community/662/1988261/)  і дуже розшукую інших «порохоботів» особливо комерційних, бо щось ну ніяк у мене з тим. Сам не потребую, бо вже є проплаченим позитивними змінами життя в Україні, як і бачу багато собі подібних добровольців в захисті своєї влади від закидів різних паскуд, яких наша влада круто чихвостить, а вони її за те люто ненавидять. 
Головна ж моя проблема «порохобота» у іншому – у тому, що я не є потрібний в якості саме «порохобота», тому що це виглядає доволі смішно, як захищати айсберг від зіткнення з «Титаніком», на якому пливуть ВО «Батьківщина» і «Опозиційний блок», «Об’єднання «Самопоміч» з нелюбою їй ВО «Свободою» і купкою іншого українського політичного мотлоху типу «Громадянська позиція» тощо. Зрозуміло, що на кінчику носа цього «Титаніка» виструнчився розкинувши руки сам най-ради-кальний Олег Ляшко, якого ніжно підтримує в обіймах вірний Мойсійчук... «Картина маслом» 
Отож поясність мені, як і – головне: навіщо мені захищати айсберг Порошенко від зіткнення з отим чахлим корабликом: українським політичним «Титаніком», якого ось-ось розчавить айсберг Гройсман?..
Хтось зауважить, що «айсберг» за національністю де-кому рідня і тому допомагає, проте всім відомо, що і на нашому політичному «Титаніку» чимало  зібралося народу типу «рабіновичів», отож не все так просто. Колись і Тимошенко була як айсберг, але у прем’єрський Гольфстрим попала і у вазі спала, свій момент прос(п)ала і Януковича нам надіслала... Прошу цього не забувати! Коли Україна вибирала «яке з двох зол найменше?» – вона вибрала собі Януковича!
Таким чином я знаходжуся у глибокій консервації й бездіяльності і як «порохобот», і як «гройсманобот», і як «парубійбот», і як «турчинобот», і як «ревабот», і як «синюткобот», і як ще безліч «-бот» щодо персоналій хороших українських діячів, яких, дякувати Богу, вже чимало серед нашого державного та політичного істеблішменту. За тим всім я вимушено працюю суто як Україна-бот!  
Так! Я є Україно-бот!
А все інше – то інше. Додаткове і похідне з цього першого – «українобот»!
За тим я, як «українобот», з прикрістю спостерігав «свободу слова» в українських ЗМІ, де тупо замовчали про день народження Петра Порошенка 26 вересня. Мова йде не про хвалебні чи не дуже спітчи, а мова йде просто як про новинну інформацію. Чому в ЗМІ так фільтрують поточну інформацію? Що це за цензура чи скорше: само-цензура? Хоча, а й справді: нащо знати українцям, що в їхнього Президента України день народження і що йому виповнилось 52-а роки? Хто він їм? Чужак. Не рідня. Хіба що життя кожного з нас тим чи іншим чином залежить від нього – від Президента України. По-суті, він нам рідніший за рідного, отож знати про нього варто усе, що тільки можна. Але дехто вважає навпаки: гарне знати про Порошенка комусь не з руки, от і замовчує про таке все-все. Нащо  переповідати в ЗМІ про чудовий сімейний відеоролик, який в якості подарунку анонсувала на сторінці соцмережі дружина Президента України перша леді  Марина Порошенко – нащо це українцям? А раптом їх всіх жаба задусить? Молодці, значить, українські ЗМІ-їсти!? Скільки народу врятували від такої страшної небезпеки: «жабозадушення». Най слухаю зі спокійними нервами, що все погано в країні Україні, що скрізь пожежі та похорони й тішаться від заспокійливих прогнозів аналітиків та політологів, що буде так само погано і далі, як вже було чи є, а через урядові реформи буде набагато гірше — як з такого не радіти!? Коли комусь гірше аніж тобі – це тішить кожного з українців і на це наші ЗМІ щедрі сповна: хочете гнилі? – на!
Багато різного перебалакано по всіх українських ЗМІ щодо вибуху складу боєприпасів коло Калинівки на Вінниччині, але ніде ніхто не сказав, що подія відбулася саме 26 вересня – у день народження Порошенка, який походить саме з Вінниччини, тобто вороги не просто підірвали склад боєприпасів і послабити ЗСУ, але насправді цілились в керівництво країни, щоб деморалізувати Президента України Петра Порошенка подібним терактом. Та ж думайте, людоньки! Головою думайте! Не чимсь іншим. Це я не до ЗМІ-їстів-журналістів звертаюсь – тим все «по-барабану», на жаль. То окрема тема. Мене значно більше турбує порожнеча змісту в обговоренні проблеми, оскільки її забалакують, а не вирішують. 
При всій моїй повазі до Олександра Турчинова я абсолютно не погоджуюсь з його звинуваченнями на адресу начальника генштабу ЗСУ Муженка, бо насправді це якраз упущення з боку РНБО, що  склади озброєння «успішно злітають в повітря» один за одним і вже не перший рік від початку АТО. Стратегічні заходи в обороноздатності країни є головним завданням РНБО! Це його обов'язок шукати рішення у системних заходах, а не тупо технічному зосередженні на персоналіях. Відкрите зберігання боєприпасів – це нонсенс під час війни та загрози її поширення. Такі склади приречені у перший же день масштабної агресії без усіляких диверсійних груп, роль яких найчастіше переходить на власну «вохру» – воєнізовану охорону з мізерними зарплатами, що призводить до крадіжок озброєння, а потім логічного «замітання слідів». Моя особиста думка, що якщо склад підірвали, то всю охорону повинні передати під суд – всю! Бо не виконали своїх обов'язків і функцій охорони! І саме про це має йти обговорення: причини проблеми і як її вирішувати глобально, а не займатись різними взаємозвинуваченнями хто більше винен в керівництві чи порівняльною хронологією вибухів на складах боєприпасів. 
Ось що мене, як «українобота», зараз хвилює найбільше, тому і написав усе це невідомо для кого... Ні! Відомо для кого! Для щирих патріотів України я писав, пишу і буду писати свої статті про думи й роздуми щодо України – тільки так!

Богдан Гордасевич
2 жовтня 2017 р.

7

Коментарі

14.10.17, 09:12

Дуже гарно! Дякую і підтримую.

    24.10.17, 13:01

    А я от не "порохобот" і взагалі нічий не "бот". Бо теперішні наші політики не тягнуть на рівень Вацлава Гавела чи Лі Кван Ю.

      34.10.17, 17:57

        44.10.17, 21:00

        Если бы Порошенко был настоящим патриотом Украины, он бы мог предложить Путину разоружить боевиков и вывести войска с Донбаса на условиях проведения досрочных выборов власти в Украине, тем самым выбил бы козырь у Путина о фашистской хунте.
        Но он так никогда не сделает по одной причине - российские войска стоят на границе для обеспечения гарантии безоапсности именно существующей сегодня антиукраинской власти, которая со времён Б.Хмельницкого находится в руках у врагов народа Украины;
        К тому же в Украине нет истинных патриотических политических сил, - за кого бы народ не проголосовал, власть по любому останется в руках представителей мировой коммуно-сатанинской власти, изменить которую сможет лишь скорый приход Господа Иисуса Христа.
        Ей Господи, гряди !
        Спаси Господи наши души !

          55.10.17, 07:56

          ..." в захисті своєї влади від закидів різних паскуд, яких наша влада круто чихвостить, а вони її за те люто ненавидять." До "паскуд", пане порохоботе ви віднесли 90% населення України, яких шоколадна влада "круто чихвостить", а простіше винищує через зниження соціальних стандартів життя. Природно що за це шоколадок люто ненавидять. Звісно науці відомо і про "Стокгольмський синдром", але то уже із психічної патології.
          А тепер, пару слів про тих кого шоколадки не чихвостять - це олігархи, одного поля ягоди ізшоколадним псявірою, це - цепні пси шоколадної мафії - гелетеї муженки, добкіни, шуфричі, бойки...
          Лікуйся, порохоботе...Надія помирає останньою.

            65.10.17, 12:53Відповідь на 5 від Мольфар

            ..." в захисті своєї влади від закидів різних паскуд, яких наша влада круто чихвостить, а вони її за те люто ненавидять." До "паскуд", пане порохоботе ви віднесли 90% населення України, яких шоколадна влада "круто чихвостить", а простіше винищує через зниження соціальних стандартів життя. Природно що за це шоколадок люто ненавидять. Звісно науці відомо і про "Стокгольмський синдром", але то уже із психічної патології.
            А тепер, пару слів про тих кого шоколадки не чихвостять - це олігархи, одного поля ягоди ізшоколадним псявірою, це - цепні пси шоколадної мафії - гелетеї муженки, добкіни, шуфричі, бойки...
            Лікуйся, порохоботе...Надія помирає останньою.

            Порохофобі такі "патріотичні"

              75.10.17, 18:42Відповідь на 6 від Niccars

              А ви, пане які?

                86.10.17, 00:59Відповідь на 4 від DYHOVnik

                В Україні досі не було і немає УКРАЇНСЬКОЇ влади, а порохоботи це звичайнісінькі ЄВРЕЇ, що підтримують, як вони полюбляють казати, "СВОЇХ". Ось такий бот і тут вихваляє себе, на кшталт:"Какой хороший я и песенка моя". Вдало втік із Макієвки в Донецьк, а з Донецька у Львів і вміло веде свою пропаганду, причому, якщо завів мову про гроші, то явно рильце в пушку!

                  96.10.17, 01:06Відповідь на 5 від Мольфар

                  Друже, не мечіть бісер перед свинями - марна трата часу. Їм це додає кошти, а у нас лиш відбирає нерви. За своє життя я переконалась в одному - "Бог не Тимошка, бачить трошка". Вони досмокчуться до того, що й до них прийде ВІЙНА. Спочатку ці боти традиційно хлібом-сіллю ворога зустрінуть, а потім їх в якийсь яр відведуть. Це вже класика жанру, адже історія розвивається по спіралі.

                    106.10.17, 01:14Відповідь на 3 від Gogilo

                    І чого ви ржете? Подобається брехня:"на нашому політичному «Титаніку» чимало зібралося народу типу «рабіновичів», отож не все так просто. Колись і Тимошенко була як айсберг, але у прем’єрський Гольфстрим попала і у вазі спала, свій момент прос(п)ала і Януковича нам надіслала... Прошу цього не забувати! Коли Україна вибирала «яке з двох зол найменше?» – вона вибрала собі Януковича!.."
                    В тих, у кого немає де жавю, пам'ятають , а тепер навіть знають ЗА СКІЛЬКИ привів зрадник свого народу Ющ до Гетьманської Булави дебільного рецидивіста. Все інше - БАХВАЛЬСТВО, і це ОГИДНО!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна