хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

З приводу історичної перемоги населення України над українським

Щодо "особливого статусу" і голосувань в темну розводитися не буду - як казав у таких випадках класик: "хулі не ясно?"

Спосіб та напрямок дій нинішньої влади визначає одна стабільна риса: із усіх можливих рішень президент-54 послідовно обирає найгірше.

Враховуючи таку послідовність, варто очікувати репресій (так, я вжила саме це слово) щодо: 
- політичних опонентів ПП-54. Ані перекрашені риги, ані недодавлені комі такими опонентами не є, якщо хтось ще не пойняв. 
- командирів та активістів добровольчого руху. 
- будь-яких громадян, які не підтримують капітуляцію.

Для цього, зокрема, будуть ухвалені рішення про роззброєння батальонів. Плюс - якщо хтось думає, що так звані закони від 16 січня лишилися в минулому, то він правий із точністю до навпаки. Це - логіка збереження нинішньої влади. Це - наше найближче майбутнє.

А тепер - два слова про переможних ідіотів (корисних і не дуже). Хоча дискутувати із підпорошенківськими темниками справа невдячна.

"У нас нє било другого вихода", крім як капітулювати. Ну, тут треба одразу уточнювати: у кого - "у нас"? У тих, хто взяв до рук зброю (часто - трофейну) й пішов боронити Україну? Чи, може, у тих, хто з останніх сил та грошей підтримував наших бійців? Очевидно - ні, не про них йдеться.

"Другого вихода" дійсно не було і не могло бути у прєємніка януковича. У тих, хто прийшов до влади через тотальний обман виборців. Тих, хто був запроектований як гарант збереження статків фірташів та збереження України в зоні "особливих інтересів Хуйлостану".

Дєбільні воплі типу: "а ви що, хочете москальських танків у Києві?!!" - можна взагалі до розгляду не брати. Хочемо ми, чи не хочемо - ці танки в Києві будуть. На параді Воз`єднання ісконно рускіх зємель. А ті, хто зараз підвизгує про мір будуть ще цим танкам хліб-сіль підносити. Рачки. Бо ж "другого вихода нє будєт". Інакше - кругом радіоактивний попіл, атомна війна і всім пи*здець. Да. (Це був стьоб, якщо хтось не догнав. Сумний та дуже ймовірний).

І - найголовніше.

Помиляються ті (щиро, чи ні - інше питання), хто на повному серйозі роблять ставку 
- на "удушення Хуйлостану" економічними санкціями Заходу, 
- або розраховують, що в кремлі раптом зміниться влада, 
- чи на те, що нинішні українські владці "взяли передишку, аби провести реформи", а відтак зберуться на силі і дадуть гідну відсіч агресору.

Тому, що:
- навіть за різкого погіршення економічного становища, Хуйлостан має всі шанси протриматися ДОВШЕ, ніж Україна. 
- за нинішніх розкладів є висока ймовірність того, що Хуйла на троні змінить Супер-Хуйло. 
- поки що нема жодних ознак того, що наша нова, чесна, патріотична та мудра компанія ПОПа заточена під щось, крім банального розпилу бабла.

А ще - най-найголовніше. 
Порошенко йде за сценарієм Хуйла - тільки не так, як думає багато хто. Йде тому, що під прикриттям "нєт вихода" провокує на різке невдоволення (скажімо м`яко) значну частину активного народу.

Ту саму частину, яка не змирилася із окупацією. Ту частину, яка не змирилася із повною реставрацією злочинців та зрадників у владі. Тобто

- порошенко робить рівно те, що потрібно Хуйлу: розкачує внутрішньоукраїнський човен. Ставить країну на межу внутрішнього вибуху.

Що робити? Не здаватися. Я так думаю.

Anna-Lisa Ryaboshapka

5

Коментарі

117.09.17, 22:22

Анна-Ліза (Світлана) Рябошапка - моя знайома в реалі і ду-уже розумна і порядна людина. В анамнезі - працювала на радіо "Свобода", і не в ті роки, коли це було безпечно. Я завжди поважала її думку. Ще й пише блискуче і з гумором

    218.09.17, 00:17

    ...в Раді дійсно , мало думаючих своєю головою , особливо під час голосування. Проте голосування" в темну" може просто не відбутися.
    Про розхитування човнів з трибун неговорить тільки той ,хто не може зліпити пару слів в одне речення, або лінивий.Що і хто має на думці виголошуючи подібні промови важко зрозуміти, бо " путін, танки, Києв , зрада"... це усі вже вкурили ! А далі ?
    Арештів більше не буде.Бо уже кипить ... і коли зірве кришку з казана то усе скінчиться за день...але тоді ( згоден ) може настати зірковий час для торжества удмурта...На той час єдина надія на

      318.09.17, 00:22Відповідь на 2 від Буба1

      допомогу ззовні.І, звичайно... якщо і цим разом буде поміч в співчутті, " тривожному спостереженні ", " уважному відстежені" - країна може на тому і скінчитися.
      Тому єдиний вихід - чекати нових Виборів.І приближати їх .