хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Вагоме слово Президента України Петра Порошенко

7 вересня 2017 року з Щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України перед народними депутатами виступав Президент України Петро Порошенко.

У виступі Президент України окреслив головні успіхи та невдачі.

«Ми за Вами вибралися із глибокої, смертельно небезпечної прірви - це є наше очевидне досягнення. Ясно й чітко бачимо далеку поки що вершину, яку маємо підкорити, - це наша велика мета. Та ми все ще близько до урвища, можемо схибити і оступитися. Один лише неправильний крок - і ми знову вниз… Це - наш головний ризик. Із-за перевалу над нами нависає хижа орда - це небезпечна і довготривала загроза», - заявив він.

Президент України у виступі поінформував про нові ініціативи України.

"У липні на саміті Україна-ЄС українська сторона внесла на розгляд керівництву Євросоюзу нові ініціативи щодо нашого бачення стратегічного довгострокового співробітництва. Це асоціація з шенгенською зоною, приєднання до Митного союзу ЄС, приєднання до Енергетичного союзу ЄС, вступ у дію спільного авіаційного простору та єдиного цифрового ринку", - зазначив П.Порошенко.

За його словами, "реалізація цих ініціатив фактично перетворить східні кордони України на вже східні кордони Європейського Союзу ще до того, як ми де-юре приєднаємося до Євросоюзу".

"Внаслідок такої стратегії ми максимально маємо наблизитися до критеріїв членства Євросоюзу. Україна буде секторально інтегрована з ЄС, майже як будь-яка інша країна Євросоюзу, - і тоді питання про членство стане лише формальним питанням часу", - заявив він.

Президент України далі у виступі наголосив на розбудові спільно з НАТО нової української армії на натівськими стандартами, яких вона в основному має досягти вже на кінець 2020 року». Він висловив впевненість, що саме армія стане першою державною інституцією, яка відповідатиме критеріям членства в Альянсі. «Без формального схвалення Плану дій щодо членства ми, тим не менше, виконуємо його в односторонньому порядку», - додав Порошенко.

Він повідомив, що ініціює референдум про вступ України до НАТО.

Говорячи про енергетичну незалежність України, П.Порошенко зауважив, що вже два роки, як ми не купуємо газ у Росії. За його словами, «епоха газового шантажу безповоротно залишилася позаду».

Президент України також наголосив, що санкції проти Росії є дуже ефективним інструментом для її стримування.

Найболючішим питанням П.Порошенко назвав боротьбу з корупцією.

Невідкладним завданням, наголосив Президент України, є створення незалежного антикорупційного органу.

Ще одним завданням П.Порошенко назвав відновлення і розширення середнього класу.

Президент закликав депутатів скасувати депутатську недоторканність.

"Закликаю внести і узгодити нарешті зміни до Конституції, які скасовують депутатську недоторканість. Щоб полегшити для вас прийняття цього рішення, щоб у вас не було відчуття, що воно якимось чином спрямоване проти вас, я маю дуже просту пропозицію. Давайте ухвалимо це рішення із введенням його в дію 1 січня 2020 року для депутатів вже нової Верховної Ради", - зазначив він.

П.Порошенко висловив сподівання, що вже наступного пленарного тижня Верховна Рада ухвалить пенсійну реформу.



2

Коментарі

18.09.17, 18:07

***вже два роки, як ми не купуємо газ у Росії***
Урраа!
Зато купуємо той же РОСІЯНСЬКИЙ газ у Европах, з ДВОЙНОЮ переплатою за транспортіровку ТУДА, а потім НАЗАД в Україну!
А якщо точніше - то запущена "Цікава Схема":
*** Як відомо, на ГазоПроводах НЕМОЖЛИВО здійснити РЕВЕРС газу!
Тому НАШ УКРАЇНСЬКИЙ ГАЗ, котрий ми ПРОДАВАЛИ в Словакію - по цій схемі тепер оформляється як "РЕВЕРСНИЙ зі Словакії" - і продається українському пересічному ЛОХторатові!
*** Але не по $80, як обіцяв колись Яйценюх - а по ЄВРО-ЦІНАХ!
Тож гарний такий виходить "наварчик"!!!

    210.09.17, 18:10Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Дякую, а то я переживав, що ми цього не робимо, а насправді зайве перекачуємо туди сюди газ. Заспокоїли.

    Програма субсидій працює і простому українцю вона дозволяє платити мало за газ і комуналку, а за багатих немає чого переживати.

      310.09.17, 19:24Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Дякую, а то я переживав, що ми цього не робимо, а насправді зайве перекачуємо туди сюди газ. ЗаспокоїлиТобто, тобі СПОКІЙНІШЕ, коли пересічний ЛОХторат ОБДИРАЮТЬ як липку - а українські Жидо-Олігархі при тому багатіють?!
      Програма субсидій працює і простому українцю вона дозволяє платити мало за газ і комуналку, а за багатих немає чого переживатиБагаті \типа О.Ляшка, та ЖидЮльки\ - мають субсідій БІЛЬШЕ за бідних!
      https://www.youtube.com/watch?v=_3g88SIbisE = Киев. 200.000 семей, которым ПОЛОЖЕНЫ ЛЬГОТЫ - остались БЕЗ субсидий!
      https://www.youtube.com/watch?v=8k6spVk220I = Субсидии = механизм ГРАБЕЖА НАСЕЛЕНИЯ!
      https://www.youtube.com/watch?v=Jii1zxyxVB4 = КОМУ УРЕЖУТ СУБСИДИИ?
      https://www.youtube.com/watch?v=jiwB-DX1QdI = НЕ ХВАТИТ СУБСИДИЙ-2017