хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

В Україні корупції не місце!

середа, 30 серпня 2017, 17:54 • Олена Вечеровська
Фастівський голова земкомісії вимагав 70 тис. дол. за виділення в оренду кладовища

КИЇВ. 30 серпня. УНН.Правоохоронці затримали голову земельної комісії Фастівської міської ради Київської області за вимагання 70 тис. дол. хабара. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар Генерального прокурора України Лариса Сарган, передає УНН.

"Досудовим розслідуванням установлено, що депутат Фастівської міської ради, голова місцевого осередку політичної партії "Радикальна партія О. Ляшка", голова земельної комісії Фастівської міської ради вимагав у голови релігійної організації неправомірну вигоду у вигляді 70 тис доларів США за прийняття позитивного рішення міською радою та підпорядкованою йому земельною комісією щодо виділення в оренду релігійній організації території кладовища площею 1,5 га", - написала Л.Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутата Рівненської міськради викрили на хабарі

За її словами, голову земкомісії затримано після отримання частини неправомірної вигоди у сумі 15 тис. дол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старшого слідчого управління поліції затримали у Дніпрі на хабарі

"На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - додала Л.Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співробітника управління СБУ Львівщини затримали на хабарі

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (надання неправомірної вигоди, поєднаного з вимаганням) здійснюється Департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України, за оперативного супроводження Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Головного управління Служби безпеки України в м. Києві та Київській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головного інженера комунального підприємства у Дніпрі затримали на хабарі

0

Коментарі