хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Конкретна некоректність («МІШАНКА – 2017»)

«МІШАНКА – 2017»



Конкретна некоректність

В мене назбиралося чимало конкретно некоректних тем, які я б і хотів обговорити всі сукупно, але по-черзі.
Перша тема ще з часів Помаранчевої революції, що в Україні будь-яке протестне явище є виключно діяльність, або: інспіровано, – іноземними спецслужбами, а конкретніше – США. Те саме звинувачення звучало і щодо Революції Гідності – то однозначно є витвір «держдепу США» Не потрібно пояснювати звідки ці обвинувачення виходили: з боку «братніх» угро-слов'ян з Російської Федерації. І ось їх докази… Перепрошую: доказів немає. Для чого якісь докази, коли все і без того ясно: українці вийшли на Майдани, тому що їм «америкоси заплатили баблоси»! І то кожному! Мене ж і тоді, і дотепер цікавить відповідь на одне банальне запитання: А нафіга?! Для чого здалися американцям такі шалені витрати? Жодних своїх інтересів США щодо України не мали і дотепер не мають! Це тільки зараз завдяки «наполегливій праці» з боку РФ з'явилося, нарешті, у США зацікавлення Україною.
Вкотре починаємо з початку і з конкретних доказів: у 1991 році за кілька місяців до розвалу СРСР і проголошення Україною Незалежності 24 серпня до Києва приїздив сам Президент США Джордж Буш-старший і виступав перед депутатами Верховної Ради України з дуже чітким посланням-месиджем «не виходити з СРСР, бо то все одно, що штат Каліфорнія вийшов би зі складу США». В тому була правдива і продумана стратегія держдепу США! Вони хотіли переформатувати СРСР в демократичну країну, а не зруйнувати! Сповна розумна ідея розумних людей! І для розумних! А з тим проблеми були і є дотепер: великодержавний імперський шовінізм в РФ домінує і з розумом не дружить, бо це взаємно протилежні сутності. Власне тому і провалилась так звана «Перебудова» Михайла Горбачова, що вона потребувала значних розумових здібностей від багатьох прошарків суспільства, але тоталітаризм винищив в СРСР розумних людей, а наплодив розумних злодіїв, тому Перебудова була приречена. Власне і всі проблеми України того самого порядку: наші патріоти все на риму «ідіоти» типу В.Пинзеника чи В.Ющенка, а в опонентах розумні злодії типу В.Медведчука і В.Рабіновича.
Другий доказ – загальновідомий конкретний факт прояву інтересів США щодо України засвідчив так званий «Будапештський меморандум» 1994 р. Пояснюю, хто не знає, що в дипломатії меморандум – це просто папірчина, яка ні до чого нікого не зобов’язує конкретно, а тільки фіксує позиції сторін на той момент – це звичайна пам’ятка, нагадування і не більше. Не більше! Ніякий не договір чи пакт, а просто меморандум! І ми пригадуємо, що саме жорстка аж до жорстокості позиція США з погрозами повної міжнародної ізоляції України спричинила передачу всієї ядерної зброї з неї до РФ, яка в свою чергу декларативно зобов’язувалася оберігати державний суверенітет України та її територіальну недоторканність. Вся міжнародна дипломатія США була побудована на тому, що РФ як метрополія буде опікувати всією зоною колишнього СРСР за винятком країн Балтії, які ніколи не визнавались його законною частиною, як теперішній Крим щодо РФ. Все це є конкретика і вона коректна!
Третій доказ є побутового характеру на рівні особистих спостережень: я живу у Львові і побував по різних містах Західного регіону і ніде не спостерігав активної присутності бізнесових представництв зі США, як і дипломатичних. Навіть на рівні так званих почесних консульств – їх немає ніде, як немає авіасполучення Львів – Вашингтон чи Нью-Йорк. Віза до США і поїздка надзвичайно дороге задоволення для українців. Масові візити української діаспори з Америки та Канади закінчились ще у 90-х і не мали жодного дипломатичного впливу та наслідків. Водночас навіть тепер величезна частина промислових підприємств Львова належить російському бізнесу з РФ! У Львові діє величезне консульство РФ, а щоденно з львівського залізничного вокзалу прямо до Москви йдуть потяги включно з прохідними з Івано-Франківська чи міжнародні. Цей доказовий фактаж як співвідносити?
Нарешті на рівні анекдоту можна вказати, що обидві революції виникли в Україні завдяки консультантам з РФ у Віктора Януковича у ганебно славному на фальшування виборів Президента України 2004-му і тупо силовим вирішенням придушення акцій за Євроінтеграцію у 2013-му, а ось перемогу у президентських виборах 2010-го Януковичу забезпечив саме американський радник. То де першопричина? Задурити можна багато людей, але не всі вони повний «раша тудей»! Покажіть і доведіть, що тут в Україні наявна агресивна діяльність з боку США, а не навіяна маячня шизонутих на русофобії правителів РФ. Однозначно тут закладена конкретна некоректність!
Мене давно ця тема вимучувала і я не знаходив шляхів її осмислення та оприлюднення, тому що завдання є некоректним апріорі! Як в анекдоті з радянських часів: – Принесіть довідку, що ви не верблюд – тоді розглянемо і поговоримо про ваші справи. Ясно наперед, що таких довідок ніхто не видає. Водночас ця абсурдність ситуації є основою всього сучасного дійства, яке відбувається в Україні та загалом у Світі. Важко називати це реальністю, але так виходить, що на території України імперіалістична Росія воює з імперіалістичною Америкою, якої там взагалі немає. Тому в Сенаті США і вирішують, що час визначитись: якщо Росія воює з нами там де нас немає, то треба там нарешті з’явитися, щоб Росія не почала воювати там, де ми зараз є. Заплутаний логічний силогізм на межі здорового глузду. На цій межі цілком слушним стає припущення, що Петро Порошенко на виконання своїх передвиборних обіцянок щодо припинення війни в АТО не раз у своїх перемовинах пропонував здатися і покінчити з тим всім одномоментно, але з Кремля звучала відмова, бо капітуляція американської маріонетки не є для них прийнятне! Тільки коли сам Президент США заявить про свій програш і оголосить про перемовини щодо паритетного поділу сфер впливу в Світі – тоді тільки вони припинять війну. Ось що потрібно в Кремлі. І це аж ніяк не жарт!
Жарт є у іншому: це коли починають розмови про вирішення ситуації щодо України без її участі. Однозначно подібне просто неможливе! Чому? А хіба у нас на фронті воюють сили блоку НАТО? Ні. А хіба наша економіка щомісяця отримує десятки мільярдів доларів на підтримку її функціювання? Ні. Один-два мільярди на рік від МВФ можна порівняти з пляшкою мінералки, яку піднесли напитися людині, що гасить пожежу у власному домі. Дотації в бюджет Ізраїлю від США для нас просто астрономічні, а на подолання кризи в Греції, де немає ніякої війни, з Євросоюзу за кілька років надійшло понад 500 мільярдів євро! А в Україну? Поміч є, але масштаби зовсім не ті. Отож і воно! Ми самі даємо собі раду і в тому наша перевага і перемога! Ми не В’єтнам, де як США забралося, то країна здалася – ми є Україна! Можливо, що хтось і спробує нас віддати, але нехай спробують взяти! Вже ні в кого не вийде! Ось що головне!
Богдан Гордасевич
30.07.2017
(далі буде)
11

Коментарі

2131.07.17, 16:43Відповідь на 20 від Богдан Бо

та у вас у Львові і ВИШЕВАТИ і ВАТИ вистачає а от у нас конкретно ВАТА я навіть небажаю на вулицю виходити, іду конкретно по справі, і то у соцзахисту тіх пенсіонерів -туристів тьма і усюду Черги-і тількі чути ватні розмови-одного разу слухав іх слухав-жалілися що із за обстрілу запізнилися до соцзахисту імені розенко-І ХТО ТО СТРІЛЯЄ-а як вам-ну що іх забогато потрібно якось у жарт усе перевести-і розповідаю анекдот-Сема що там у Україні твариться-Та ґамеріка з росіею воює-і як справи-та росія втрвтила тишу військових танків-А ЩО АМЕРІКА-та ти неповіреш-ВОНА ЗОВСІМ НА ВІЙНУ НЕ ЯВИЛАСЬ. От так у нас Контрразведка СБУ арестовала луганского террориста Семенченко, отвечавшего за прием российского оружия. Он готов свидетельствовать в Гаагском трибунале. ВИДЕО
контрразведкаКонтрразве

    2231.07.17, 16:43Відповідь на 21 від Gogilo

    Контрразведка СБУ арестовала луганского террориста Семенченко, отвечавшего за прием российского оружия. Он готов свидетельствовать в Гаагском трибунале. ВИДЕО
    контрразведкаКонтрразведчики Службы безопасности Украины на протяжении года следили за руководителем службы ракетно-артиллерийского вооружения одного из батальонов самопровозглашенной "ЛНР" Сергеем Семенченко. Гражданин Украины, житель Луганска, почти два года выдавал террористам боеприпасы. А потом, по семейным обстоятельствам, выехал из контролируемой боевиками территории. И вот он уже во Львове. В СИЗО.
    Как передает Цензор.НЕТ, об этом говорится в сюжете ТСН.

      231.08.17, 05:24Відповідь на 18 від Gogilo

      новые выборы, вот и не ляжем ... а с этим всё возможно

        241.08.17, 09:57Відповідь на 20 від Богдан Бо

        Ну якщо ви керуєтесь розповідями ватників, то співчуваюІнформаційний простір на Сході ПОВНІСТЮ належить промосковській "ваті"
        Але не тому, що вони такі активні, чи розумні та креативні піарщіки, а тому,
        що Україна демонструє повну беспорадність, нездатність налаштувати мережу ретрансляторів,
        нездатність оперативно викривати московську брехню.

        Безперечно, що "5 колона" давно вкорінилася в українських ЗМІ. Ще до війни я зустрічав в Мережі мапу місць розташування всіх передавачів та ретрансляторів "1 програми". Що цікаво: всередини країни потужність передавачів приблизно по 500 kW, вблизу кордонів, де можна було би забезпечити "голосом з Батьківщини" етнічних українців Дону, Курщини, Білгородщини по 20 kW, в Криму - 0,2 kW.

        А кацапи сигналами (брехом) покривають всю Україну!

          251.08.17, 11:25Відповідь на 12 від Богдан Бо

          Щиро вдячний за розлогий коментар, але це ваші домисли і не більше. Факти де? Дія де? Організували і фінансували обидва Майдани зі США? НІ! Про це мова, якщо ви не зрозуміли.
          Організували й фінансували, мабуть, скоріше українські олігархи та трохи дрібніші ділки, в яких Янукович та його "молода команда" почали відбирати активи. Не здивуюся, коли й Ахметов потихеньку через підставних осіб давав гроші на Майдан.

          Але за вторинними ознаками, які я навів у коментарі № 4, очевидно, що США підтримали за Майдан однозначно й майже офіційно. Який був конкретний внесок США в Майдан, ми навряд чи дізнаємося, оскільки це могли бути якісь таємні домовленості, про що знає дуже обмежене коло осіб.

            261.08.17, 11:49Відповідь на 12 від Богдан Бо

            Щодо коментаря № 4 можу додати, що, наприклад, Громадське ТБ було створено 2013 року на кошти фонду "Відродження" та США, а потім на початку Майдану значну суму дали Нідерланди.

            https://hromadske.ua/finreports/Annual%20Fin%20report%20-%20UKR.pdf

            Сторінка 6.

            Усі великі глобальні гравці діють не лише публічно і грубо, а й за допомогою "м’якої сили". Десь профінансують когось, десь відкриють культурний центр, і так далі.

              271.08.17, 11:59Відповідь на 12 від Богдан Бо

              https://hromadske.ua/finreports/3Q%202014%20Fin%20report%20-%20UKR.pdf

              Сторінка 2. 2014 року ще Канада додала чимало грошей каналу, який транслював наживо Майдан і запрошував до студії різних активістів.

              Це лише приклад "м’якої сили".

                Сторінки:
                1
                2
                3
                попередня
                наступна