хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Відкритий лист Джерома Скіннера до В.Пуйла



Адвокат жертв MH17: настав час Путіну спокутувати провину за збитий літак Він зазначив, що факти кричать про цілі та мотиви - це був прорахований військовий удар, а вбивство 298 людей буде плямою на Росії назавжди.

 17 липня 2017

 У день третьої річниці з моменту збиття Boeing-777 авіакомпанії Malaysian Airlines, в результаті якої загинуло 298 осіб, адвокат, який представляє інтереси жертв MH17 з Австралії, Малайзії, Новій Зеландії та Нідерландів Джером Скіннер звернувся з відкритим листом до президента РФ Володимира Путіна. У листі, опублікованому на Українській правді, він зазначає, що через три роки ще ніхто так і не покараний. Скіннер підкреслює, що за цей час російська влада так і не змогла пояснити факт наявності частин ракети серед уламків літака.

"Ваша влада не надала жодного пояснення наявності частин ракети і електропроводки серед уламків, ні пояснення з приводу серії і ракети або номеру бойової головки, ні пояснення з приводу слідів шрапнелі, її форми і розподілу у вигляді метелика в тілах екіпажу", - пише він. "Ви так і не змогли відповісти на сотні фотографій, відео і знімків з супутника і свідчень очевидців – розкидані частини пазла виглядають все більше і більше як робота Москви, коли їх розглядаєш разом", - вважає адвокат. Він зазначає, що Кремль ніяк не пояснив світу наявність такої кількості в Україні "російських військових з 53 протиповітряної бригади, які 17 липня 2014 року оприлюднили фото в інтернеті".

" Навіщо ви розмістили вашу ракетну установку в центрі трансконтинентального комерційного повітряного коридору L980, якщо ви не полювали на повітряний лайнер?", - адресує він питання Путіну. "Ви дійсно вважаєте, що не несете відповідальності за життя 80 дітей на борту? Як же решта? Вони були вашими ворогами? Ніхто з них не говорив по-російськи, ніхто з них не говорив українською. Ніхто з них більше взагалі не скаже ні слова", - звертається Скіннер до Путіна.



Адвокат вважає, що "скоєне вбивство має увінчатися справедливістю". "17 липня 2014 року забрало 298 життів над Україною. 80 з них були невинними дітьми. Ви ж бачили ляльки, розмальовки та іграшки серед крові? Бачили фотографії бойовика, який тримає забрудненого ведмедика як приз на ярмарку? Чи не відчували ви присутність зла, коли дивилися на ці речі? Я відчуваю", - пише Скіннер. "Ви – глава великої нації з потужною армією, яка хоче повернення імперії. Я – адвокат з глибинки Огайо. У мене немає армії, але у мене є неспростовні докази", - зазначає він.

У своєму листі він підкреслює, що хоча деякі вважають, що катастрофа МН17 була жахливою, неминучою помилкою війни, він з цією точкою зору не згоден і не вважає її правдою. "Факти кричать про цілі і мотиви. Це був прорахований військовий удар такий же навмисний як вбивство ще одного політичного опонента. Ви – єдиний, хто може взяти на себе відповідальність", - підкреслює Скіннер. Також він зазначає, що жорстоке вбивство 298 невинних, включаючи 80 дітей, буде плямою на Російській Федерації назавжди, і закликає російську владу викрити це зло. "Я буду використовувати будь-яку можливість, щоб притягти Кремль до відповідальності. Пан Путін, зло можна побороти. Ви великий, пан Путін, я – маленький, але Бог все одно більший, ніж ми обидва. Він буде останнім арбітром", - пише він. "У вас, як і у держави Росії, є обов'язок вжити відповідальних дій. Давайте зустрінемося і спокутуємо провину перед жертвами цієї трагедії. Зв'яжіться з міністерством закордонних справ Нідерландів, якщо ви готові говорити", - закликав він Путіна


 https://www.unian.ua/world/2032739-advokat-jertv-mh17-nastav-chas-putinu-spokutuvati-provinu-za-zbitiy-litak.html

10

Коментарі

117.07.17, 19:50

того дня я був дома і по інтернету і по ЗЕЛЛО прослуховував що там відбувається-чую як доповідають що сбили літак-і радіють-а потім так щось нетой літак ми збили як так-та от так-тут дзвоне мій однокласнік і питає у мене -яки новини та от кажу ще одін літак сепаратісти збілі-а він де ти ці новини береш-та кажу у тебе інет є от підеднайся до ЗЕЛЛО і слухай-доречи а ти де береш новини? у ПОПА-він з попом бізнес робив відспівували померлих

    217.07.17, 22:19

    Мені все-таки здається, що хотіли збити наш АН-26 (або якийсь російський цивільний літак), але помилилися через слабку керованість тодішніх бойовиків.

      317.07.17, 22:28

      І в мене питання до наших. Чому про москальський БУК, який вештається степами Донбасу, стало відомо ще в обід (наприклад, Ху•вый Торез на Twitter про це писав: https://twitter.com/WowihaY/statuses/489698009148837888 ), а повітря для цивільних літаків не закрили?

        417.07.17, 22:48

        Борис Філатов (заступник Коломойського по Дніпропетровській ОДА, зараз — мер Дніпра) писав у себе на ФБ через кілька днів, що АН-26 збирались посилати, але потім передумали й не послали. Зараз той допис потерто чи закрито, але прінтскрін бачив у інтернеті.

          518.07.17, 10:01

          Ну накінець-то, хоч через ТРИ РОКИ Скіннер "розродився"...

          ***Бог все одно більший, ніж ми обидва. Він буде останнім арбітром***
          Вся біда у тому, що МИ і ЖИДИ молемось РІЗНИМ БОГАМ...
          Те, що для НАШОГО Бога НЕПРИПУСТИМО - для Жидівського Б-га ПОДВИГ!
          Признание РАВВИНА:
          Когда мы говорим об этом прямо... – вы этому не верите...
          Но это уже ЧИСТО ВАША проблема.
          Эй!!! Мы и есть БОГОИЗБРАННЫЙ НАРОД.
          Евреи не любят в этом признаваться..,
          НО НАШ БОГ – ЭТО ЛЮЦИФЕР!
          \Раввин Абе Финкельштейн\
          http://antimatrix.org/Convert/Books/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview/Rabbi_Abe_Finkelstein_Interview_Ru.html#Our_god_is_Lucifer = Сенсационное интервью с Хабадским раввином – Абе Финкельштейном.