хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

кулик кулика бачить здалека!!!

Порошенко нагородив орденом екс-прокурора АТО Кулика, якого підозрюють у незаконному збагаченніПрезидент України Петро Порошенко нагородив заступника начальника департаменту міжнародно-правового співробітництва Генеральної прокуратури і колишнього прокурора сил АТО Костянтина Кулика за "значний особистий внесок у державне будівництво".
Цей матеріал можна, але непотрібно прочитати і російською мовою
Сьогодні 04.34
Кулик є обвинуваченим у справі про незаконне збагачення



Кулик є обвинуваченим у справі про незаконне збагачення 
Скріншот: 112 Украина / Youtube

Заступника начальника департаменту міжнародно-правового співробітництва Генеральної прокуратури, колишнього прокурора сил АТО Костянтина Кулика, який є фігурантом розслідування Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП), відзначено орденом із нагоди Дня Конституції України.

Про це йдеться в указі президента Петра Порошенка №168/2017 від 28 червня.

Згідно з документом, Кулика нагороджено орденом "За заслуги" третього ступеня за "значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм".

Кулик є обвинуваченим у справі про незаконне збагачення. У жовтні 2016 року САП передала кримінальну справу до суду.

Слідство вважає, що Кулик протягом півтора року придбав майна на суму більшу, ніж його зарплата за п'ять років.

4 липня 2016 року Солом'янський районний суд Києва тимчасово відсторонив його від посади й відпустив під особисте зобов'язання.

13 липня апеляційний суд відновив Кулика на посаді військового прокурора сил АТО.

У квітні 2017 року його перевели до ГПУ.

1

Коментарі

129.06.17, 06:35

Мені незрозумілий моральний та інтелектуальний рівень деяких айюанців, які тупо продовжують кунілінгус шоколадних яєчок?
Немає у них клепки - це зрозуміло.
Немають вони честі - це також нескладно осягнути.
Однак гріха боятися, таки потрібно!!! Адже у цьому разі, без варіантів.

    22.07.17, 21:27Відповідь на 1 від Мольфар

    На нашому виборчиму окрузі ішли на вибори читири кандидата в НД ВРУ. Серед них був один, м'яко скажу, НЕ НАШ. Виборці обрали не якогось із трьох українців, а іменно НЕНАШОГО! Подивився я його активність на сайті ВРУкраїни. Так він із 50 засідань ВР НЕ БУВ ПРИСУТНІЙ на 38 ! Подивтися його Декларацію, Основна масса грошей його лежить на рахунках у зарубіжних європейських банках. І що можна чекати хорошого від таких представників тупого народу?