хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Скотомогильник плаче за колаборантом

В Росії закликали не видавати Україні ватажка загону бойовиків «ДНР», якого затримали за запитом Інтерполу
24 червня 2017 - 12:09  401
Командира батальйону «Донецької народної республіки» Вадим Погодін має українське громадянство

Депутат Держдуми РФ Дмитро Бєлік закликав не видавати українським властям затриманого в Криму командира батальйону незаконної «Донецької народної республіки» Вадима Погодіна.

Про це повідомляє російське видання РІА Новості.

Раніше ряд ЗМІ повідомили про арешт в Ялті Погодіна, який в 2014 році командував батальйоном ополчення «Керч» і за запитом України перебував у міжнародному розшуку Інтерполу. Зазначалося також, що у Погодіна українське громадянство.

За даними викладених товаришем Погодіна—Семеновим у Facebook сканів рішення суду, російський суд заарештував Погодіна на 40 днів «для забезпечення можливості його видачі … правоохоронним органам України». Зараз командир батальйону знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання в Сімферополі.

Одним з найбільш резонансних злочинів, яких звинувачують Погодіна, було вбивство 17-річного  українського патріота Степана Чубенко в Краматорське Донецької області. Йому інкримінують ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство заручника або викраденої людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 3 ст. 146 ККУкраїни (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). За вчинені правопорушення Погодіна чекає довічне ув’язнення.

 

3

Коментарі

125.06.17, 16:27

Это ж напдо, какого ВРАГА одолели! Мальчику 17 лет. Нелюди. Неужели найдется кто-то, готовый защитить убийц этого мальчика - Степана Чубенко? Неужели кто-то посмеет их оправдать?