хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Патріоти і колаборанти...

"Згиньте з моєї України": крик душі доннечанки збурив соцмережі



0

19.06 21:43
Притча про красногорівську вату і її подорож в Бердянськ

Переселенка з Донецька Дарія Кропива описала враження про свою подорож до Бердянська та зустріч з "ватником" з Красногорівки у місцевому автобусі.

"Притча про красногорівську вату і її подорож в Бердянськ", - назвала вона свій пост у "Facebook".

За її словами, вона почула як автобусі хтось сказав: "я тобі російською мовою кажу! А не хохляцькою".

"І тут я забула, що вранці була на йозі і пила смузі. У мені прокинувся внутрішній донецький гопник. Розвертаюся. Бачу чоловік з дружиною.

Приблизний діалог:

Я: "Ви б за мовою стежили!"

Ватник (далі "В") "А шо такое?"

Я: "А то, що такі висловлювання можна і в лоб отримати"

В: "Шо велика патріотка?? А ти поїдь поживи там, де я! Подивлюсь як за Україну будеш дерти жопу!"

Я: "Ну і де ви живете?"

В: "У Красногорівці!"

Я: "А я з Донецька! Поспілкуймося?", - цитує вона розмову.

"Коротше, далі зрозуміло. Я йому така, манатки зібрав і в Росію вали, че сюди приперся, а він мені такий, нас там знищують, вали в гейропу зі своїм безвізом. Ви зрозуміли, нічого нового. Тут в бій вступає ще одна жінка. Решта мовчать і слухають, тиша гробова. Починає цього мужика теж мочити морально, виявилося вона з Донецька, з Петровського району. Живе там і зараз", - додає вона.

"Загалом удвох ми закрили йому рота. Дружина почала пхати його під бік, типу заткнися вже. На наступній зупинці вони вийшли. А ми з Галиною з Донецька прекрасно спілкувалися до кінця поїздки", - розповіла вона.

"А тепер серйозно. Вона мало не плакала ... каже ніколи не думала, що так буду любити Україну, поки не почалася війна. Переїжджати немає сил, все сподіваюся, що Україна повернеться і все закінчиться. Виїжджають іноді, щоб морально відпочити. Я з Донецька, вона з Донецька, він з Красногоровки. Приїхав до Бердянська, ненавидить Україну. Молоді хлопці типу мого чоловіка зараз прикривають зад цієї вати в Красногорівці. У той же час Галина сидить на нещасливій Петрівці і чекає, коли такі, як мій чоловік, увійдуть в місто і звільнять їх. І ми один одного ненавидимо. Лютої страшної ненавистю. До мозку кісток. Якби не було кримінальної відповідальності, я б його просто вирубала одним ударом в голову. Переступила б і пішла далі.

Як же я не терплю цю бризкаючу слиною совкову вату, вічно ниючу, вічно незадоволену. Зі своїм пломбіром по 3 коп, і якоюсь там ковбасою. Підіть вже у вічність. Поховайтесь. Згиньте з моєї України", - наголосила Дарія Кропива.

Як повідомляв "Знай.ua", поблизу непідконтрольної Україні Горлівки на міні підірвалася вантажівка, в якій їхали мирні жителі.

2

Коментарі

124.06.17, 11:32