хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Не дай Боже свині роги, усіх переколить

Савченко розпустила руки в Раді



0

22.06 19:31
Народний депутат знову оскандалилася

Під час сьогоднішнього засідання у сесійній залі Верховної Ради нардеп Надія Савченко продемонструвала вульгарний жест із середнім пальцем, та ще й зігнувши лікоть.

Відповідне фото опублікував народний депутат, член Цивільного корпусу «Азов» Олег Петренко на своїй сторінці у Facebook.

 "Друзі кинули з сьогоднішнього засідання", - лаконічно підписав Петренко світлину

На задньому плані світлини видно і самого народного депутата Петренка.  Кому саме Надія Савченко демонструвала обурливий жест наразі невідомо.

Світлина від Олега Петренка.

Надія Савченко вже не вперше демонструє середній палець публічно.  Більше року тому, 9 березня 2016 року, під час оголошення свого останнього слова в російському суді вона показала середній палець суддям зі словами: "Майдан в Росії буде! Ви хотіли останнє слово? Ось моє останнє слово!".

Тоді російський суддя зробив їй зауваження за порушення порядку.

Чи отримала зауваження нардеп Надія Савченко за таку поведінку у стінах Верховної Ради, наразі не відомо. Однак, навряд цей "фак" стане її останнім словом в сесійній залі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сьогодні Надія Савченко з'явилась у вельми відвертому вигляді у сесійній залі Верховної Ради

0

Коментарі

123.06.17, 09:45

***Савченко розпустила руки в Раді***
Прочитав ЦЕ - і думаю: ОГО! - цікаво, кому вона там МОРДУ НАБИЛА?!
*** Саме ТАК трактується "розпустити руки"!

А тут виявляється - використала руки, щоб показать всього лише ДИТЯЧУ "ФАКУ" - у нашому "звірятнику" це - як два пальці об асфальт!

    223.06.17, 13:45Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Будемо надіятися що це тільки початок