хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Браво, Туск! Вдячні за промову українською!

Туск про Україну: За всі свої найменші успіхи вам довелося заплатити тяжкою працею і кров'ю
Голова Європейської ради Дональд Туск подякував Україні за проєвропейську рішучість і мужність, із якими країна захищає свою незалежність.
Туск: Ви нічого не отримали задарма

Туск: Ви нічого не отримали задарма
Фото:ЕРА

Голова Європейської ради Дональд Туск привітав Україну з уведенням безвізового режиму з Європейським союзом, незважаючи на "драматичні обставини", перешкоди і війну на сході країни. Про це він сказав під час спільної із президентом України Петром Порошенком заяви, яку транслював телеканал "112 Україна".

Він також подякував Україні за проєвропейську рішучість і мужність, із якими країна захищає свою незалежність.

"За всі свої найменші успіхи вам довелося заплатити важкою працею, а також, на жаль, кров'ю. Ви нічого не отримали задарма, ви заслужили все, чого досягли. Саме тому багато в нас у Європі захоплюються вами і підтримують вас, хоча я знаю, що цього не завжди достатньо", – сказав Туск.

11 червня, коли запрацював безвізовий режим між Україною і Євросоюзом, Туск назвав "днем, який ми запам'ятаємо".

17 травня 2017 року у Страсбурзі в будівлі Європейського парламенту було підписано рішення про надання Україні безвізового режиму з країнами Європейського союзу. 22 травня "Офіційний журнал" Євросоюзу опублікував рішення про безвізовий режим з Україною.

Безвіз набув чинності опівночі 11 червня.

2

Коментарі

123.06.17, 09:34

***Безвіз набув чинності опівночі 11 червня***
А вже вранку 12 Германія ввела Особий Кордонний Контроль на в'їзді-виїзді з Германії...- видать, ДАВНО ПРИГОТУВАЛИСЬ до Петіного БезВізу!