хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Україна і США спільно проти РФ

Тіллерсон підтвердив готовність США сприяти мирному врегулюванню ситуації в Донбасі.

Порошенко провів зустріч з Тіллерсоном
 
© Прес-служба Президента України

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з державним секретарем США Рексом Тіллерсоном, в ході якої сторони обговорили надання оборонної зброї для України, повідомляє прес-служба глави держави.

Крім того, підіймалися питання посилення інвестиційного та торговельно-економічного співробітництва України і США, а також обговорювалися шляхи інституціоналізації двостороннього співробітництва у сфері безпеки.

Напередодні зустрічі "Великої двадцятки", яка відбудеться в Німеччині, співрозмовники скоординували позиції щодо припинення російської агресії в Донбасі і повернення Криму. Була досягнута домовленість продовжити консультації з метою вироблення спільних кроків.

Також президент України і держсекретар США обговорили питання звільнення українських заручників і погодилися, що це питання має бути вирішене в максимально швидкий спосіб.

Тіллерсон підтвердив готовність США сприяти мирному врегулюванню ситуації в Донбасі. Держсекретар США підтвердив збереження санкцій проти Росії до повного відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

Раніше державний секретар США Рекс Тіллерсон допустив можливість врегулювання конфлікту між Україною та Росією поза "Мінськом" .

Голова Держдепартаменту вказав на необхідність дипломатичної гнучкості для реалізації завдань Мінських домовленостей, зауваживши, що йому не хочеться бути "прикутим кайданками до "Мінська", якщо виявиться, що сторони вирішать врегулювати конфлікт за допомогою іншої угоди".

0

Коментарі