хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Як в Лисичанську зустрічали гурт "Океан Ельзи"

 Із громом та блискавками, але в вишиванках і з національними прапорами

Як в Лисичанську зустрічали гурт "Океан Ельзи"



10.06.2017

Музиканти дали безкоштовний концерт в Лисичанську у рамках свого світового туру. За посилених заходів безпеки і під проливним дощем мешканці Луганської області не здавались без бою


За якихось кілька десятків кілометрів не вщухають обстріли і тривають бойові дії. Але Лисичанськ вперто намагається показати, що вони мирне місто, вони, так як і всі, хочуть нормальних буднів і нормальних свят, тішаться ось таким концертам і люблять ті самі пісні, що й усі українці по всьому світу.

"Тому що нам не можна здаватися. Ми знаходимося в такому районі, що потрібно тримати оборону”, - говоре , мешканка села Нижнє Попаснянського району Вікторія Пилипенко

Лисичанськ підхопив всеукраїнський тренд - якщо "Океан Ельзи", то стадіон, синьо-жовті кольори і вишиванка. Тут теж соковито і влучно розбирають Вакарчука на цитати. І як по всій Україні народ займає чергу за шість годин до початку концерту.



"Океан Ельзи робить все, для того щоб не втратити тих людей, які опинилися по ту сторону кордону", - наголосив лідер гурту Святослав Вакарчук.

Винятковість Лисичанська хіба що у тремтінні голосу тутешніх мешканців, коли їх запитують, як їм живеться..

"По-різному, як і скрізь. Але намагаємося виховувати патріотизм у співробітників, у дітях та скрізь підтримувати Україну", - зазначає мешканка Новоайдара Вікторія Уханєва.

Блок-пости на в’їздах в місто, перекриті дороги довкола, висока концентрація поліції, строгі перевірки - на стадіон не можна заносити напої, їжу. І попри те – тут взагалі не почуваєшся лячно. На "Океан Ельзи" до Лисичанська стікалися з усіх усюд Луганщини. І не тільки. Дід Мирон примчав із Києва – продавати патріотичні браслети по десять гривень. Тут і чимало військовослужбовців, які одразу після концерту повертаються на бойові позиції.

Єдине, чого варто було боятися в Лисичанську, то це чорних хмар і блискавок. Гроза заливала людей двічі. Стадіон ставав річкою, але місцеву публіку це не погнало з концерту. Лисичанський концерт також був із мерехтінням вогників і з присвятою героям війни, яка звідси так близько.

"Мир прийде тоді, коли кожен з нас як один, як тут - ті, хто стоять на концерті, буде захищати нашу рідну землю, від того, як ми будемо допомагати тим хлопцям, які стоять на передовій, усім, чим можемо", - сказав Святослав Вакарчук.

https://www.5.ua/suspilstvo/iz-hromom-ta-blyskavkamy-ale-v-vyshyvankakh-i-z-natsionalnymy-praporamy-yak-v-lysychansku-zustrichala-hurt-okean-elzy-147591.html

5

Коментарі

112.06.17, 22:21

    Гість: LUBIMAJЯ

    213.06.17, 12:00