хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Коментарі

111.06.17, 19:25

Мене завжди бентежили фрази у політичному просторі як "ми йому вірили" або "я люблю цього діяча", тому що вірити можна тільки в Бога і ще в себе, а всім іншим можна тільки довіряти. Любити політика також на межі анекдоту, бо то є як любити адвоката чи чиновника, або водія таксі за те, що живим довіз...
Любити можна маму, жінку, своїх дітей, свій край тощо. Навіть актора чи музиканта цілком природньо любити, але не урядовця чи майстра за те, що вони добре виконують свою роботу.
Власне ще Ісус Христос дав чітке визначення: по-ділах судіть про людину.
Я прихильник Петра Порошенка саме за його діла-результати для України і її народу, у тому числі і себе особисто, як одержувач субсидії та підвищенної зарплати, чого не пригадую за все минуле своє життя. Водночас я завжди можу перемінити, якщо...

    211.06.17, 21:43Відповідь на 1 від Богдан Бо

    Про діла-результати розкажеш тим героям України яких паркетні генерали цього Верховного Головнокомандувача винищили під Іловайськом і Дебальцево. Про діла-результати вальцмана розкажеш тим, хто поклав своє життя за Україну відданий на закланням безглуздям Мінського зговору. Про діла-результати свідчить ріст цін на комунальні послуги, газ, воду, електроенергію і водночас падіння гривні з 8 грн. за долар до 28 грн. Бачу по ділах (сієш брехню) твоїх що ти є фанатом кунілінгуса шоколадних яєчок. За це і отримуєш субсидію та підвищену зарплату. От тільки честь людська - безцінна!!!

      312.06.17, 12:05Відповідь на 2 від Мольфар

      Про діла-результати розкажеш тим героям України яких паркетні генерали цього Верховного Головнокомандувача винищили під Іловайськом і Дебальцево. Про діла-результати вальцмана розкажеш тим, хто поклав своє життя за Україну відданий на закланням безглуздям Мінського зговору. Про діла-результати свідчить ріст цін на комунальні послуги, газ, воду, електроенергію і водночас падіння гривні з 8 грн. за долар до 28 грн. Бачу по ділах (сієш брехню) твоїх що ти є фанатом кунілінгуса шоколадних яєчок. За це і отримуєш субсидію та підвищену зарплату. От тільки честь людська - безцінна!!!Правильно сказав!
      А ось м0я бабуся у таких випадках казала "ДУРЕНЬ ДУМКОЮ БАГАТІЄ!"

        412.06.17, 19:04Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

        Дякую друже! Мені огидні ті, хто вилизування яєчок влади в Україні видає за український патріотизм!!! Неличить таке порядній людині! НЕЛИЧИТЬ!!!