хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Судова реформа Порошенка – фікція



Що сталося б, якби рейдер Пашинський спробував захопити "Рошен"?
Рік тому президент проводив прес-конференцію, на якій я задав питання щодо бандитського захоплення депутатом Пашинським Житомирської кондитерської фабрики «ЖЛ». Після прес-конференції вдалося кілька хвилин особисто поспілкуватися з Порошенком. Він мене запевнив, що розбереться з ситуацією, і то "що зараз відбувається - неправильно".

Але головне, що сказав особисто мені президент Порошенко, що судова реформа, яка повинна завершитися до кінця 2016-го, спрямована на те, щоб вирішувати такі проблеми і ніколи більше не допустити подібного.


Тоді я ще вірив, що не всі у владі пов'язані величезним корумпованим вузлом. Я повірив, що гарант нашої свободи і незалежності втрутиться і відновить справедливість.

Цілий рік я їздив в Адміністрацію президента, передаючи все нові і нові докази злочинної діяльності Пашинського. Буквально недавно особистий помічник Порошенко написав мені що «всі документи передали відповідальним службам», тобто ГПУ. А там цій справі не дасть хід заступник генпрокурора Луценко, ставленик «Народного фронту». Епічно, правда ?!

У далекому 2007-му, будучи разом з Петром Порошенком на виставці кондитерських виробів в Кельні, я й уявити не міг, що в 2014-му він стане президентом, а я буду одним із співзасновників великої компанії з оборотом 1,5 млрд гривень.

Наші кондитерські бізнеси розвивалися паралельно. «Рошен» займав тверду першу позицію, маючи від 25% національного ринку; Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» нарощувала м'язи і в 2015-му з успіхом стала 3-й в Україні та 1-й з експорту (38 країн світу), обігнавши компанію Порошенко.


Вклавши за останні 5 років інвестиції в розмірі 30 мільйонів доларів, ми стали основним конкурентом корпорації «Рошен», а запуск ребрендингу дозволив нам в майбутньому претендувати на 2 сходинку рейтингу виробників солодощів в Україні.

На одних переговорах з постачальниками, я випадково дізнався, що компанія президента дуже активно вивчає нашу стратегію розвитку, успіхи в продажах і поява нових експортних замовлень. Навіщо це робити, якщо ти і так номер один в Україні, і вектор конкурента націлений більше на експорт ніж на місцевий ринок?

Це мені стало ясно пізніше, після рейдерського захоплення фабрики «ЖЛ» Пашинським з групою гопників при повному співучасті поліції. До речі, поліція продовжує брати участь в цьому злочині по сьогоднішній день.

Відразу після бандитського захоплення нашого підприємства корпорація президента дуже активно зайняла наші полки в супермаркетах і нашу нішу на ринку. Відразу ж з'явилася продукція «Рошен», яка в точності копіювала нашу рецептуру. Зазначу, що до захоплення фабрики, «Рошен» не справляв більшості кондитерських виробів, які ми робили.

Стверджувати, що особисто Порошенко дав вказівку захопити і знищити кондитерську фабрику «ЖЛ», я не буду, але з упевненістю можу сказати, що він точно цього не перешкоджав. А значить, дав свою згоду на це захоплення, можливо, мовчазне.

Далі рейдерська група Пашинського стала загрожувати і шантажувати суддів, щоб якось узаконити банальний розбій протизаконними рішеннями судів. На суддів тиснуть як адміністративно, так і за допомогою бандитів партнера Пашинського Сергія Тищенко. Це роблять як з місцевими суддями Житомирської області, так і суддями ВАСУ, Верховного суду.

Якби депутату-рейдеру Пашинського вдалося протягнути скандальний закон про спецконфіскаціі, це допомогло б йому уникнути кримінальної відповідальності. Але все суспільство сьогодні знає, як він сколотив свій капітал, за рахунок викрадень і вбивства людей, рейдерства, корупції і банального розбою.

Звичайно, можна припустити, що коли змінитися влада і буде генпрокурор, який слід не з коаліційними домовленостями, а букві закону, вся зграя гопників Пашинського сяде за сусіднім камерам колонії. А поки багато людей, які мають бізнес, в небезпеки. І не важливо, з іноземним капіталом компанія чи ні, адже завжди є свій "міністр" юстиції, який по дружбі поміняє в реєстрі власників і директора.

І про яку судову реформу Ви мені тоді розповідали, пане президенте? Де вона? 2016 рік уже давно закінчився. Де ті чесні суди і принципові судді, про які ви так красиво говорили?

Банда рейдера Пашинського шляхом маніпуляцій з державними реєстрами та незаконними замовними рішеннями судів знищують саме поняття ЗАКОН!

Було б забавно, якби Мін'юст змінив в реєстрі власників корпорації «Рошен» і поміняв директора, ну, скажімо, на одного Пашинського. Адже саме так це сталося з нашим підприємством. Де б зараз був депутат-рейдер ?! Напевно, його б заарештувало НАБУ, а суд в найкоротші терміни засудив би його по всій строгості закону. І було б начхати на всі коаліційні домовленості.
Що скажете, Петро Олексійович?

4

Коментарі

115.05.17, 22:46

Мерзенна рожа цей пашинський! Другий претендент після Гепи на експонат у вигляді себе в Кунсткамері. Юлі потрібно було ще в роки свого правління розчавити цю гниду.

    215.05.17, 23:54Відповідь на 1 від Alter ego*

    Мерзенна рожа цей пашинський! Другий претендент після Гепи на експонат у вигляді себе в Кунсткамері. Юлі потрібно було ще в роки свого правління розчавити цю гниду.А Пеця кращий? така ж бридка пика

      316.05.17, 10:45Відповідь на 1 від Alter ego*

      Мерзенна рожа цей пашинський! Другий претендент після Гепи на експонат у вигляді себе в Кунсткамері. Юлі потрібно було ще в роки свого правління розчавити цю гниду.Пашинский = Вірний Пес пана ПоТрошенко, який ПОТРОШИТЬ Україну, і "зачищає" своїх конкурентів! Так що все йде по плану!
      ---
      А ЖидЮльці у свій Зірковий Час треба було ХОЧ ЩОСЬ РОБИТИ - замість внесення РОЗДОРІВ і БАЛАЧОК у студіях з ПУСТИМИ СТІЛЬЦЯМИ... - то може б тоді до влади НЕ прийшов "потрошитель"!

        416.05.17, 13:45Відповідь на 2 від ab absurdo

        Мерзенна рожа цей пашинський! Другий претендент після Гепи на експонат у вигляді себе в Кунсткамері. Юлі потрібно було ще в роки свого правління розчавити цю гниду.А Пеця кращий? така ж бридка пикаМолдавський жид в порівнянні з сіРОЖОЮ "красава" Особливо такий - відфотожоплений.

          516.05.17, 13:50Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

          Якби Ющ за мільярд від ПР не кричав:"Юлька ще гірша!" і дебіли в це не повірили, то й не було б ні зека, ні хряка - була б, як в Білорусі, Матка-Тимошенко.

            616.05.17, 14:32Відповідь на 5 від Alter ego*

            Уточнюю:
            - в Білорусії БАЦЬКА = чистокровний БІЛОРУС!
            - а у нас була б чистокровна ЖИДІВКА зі своєю ЖИДО-Командою
            А я вже замучився цитувать - але ЩЕ РАЗ = щоб запам'яталось:

            Не дай Боже, щоб наш край опинився у владі цього ЖИДО–племені!
            Бо воно, мов шашіль – СТОЧИТЬ нашу Україну, і ВИСМОКЧЕ наш люд!
            \Олена Пчілка, мама Лесі Українки. "Викинуті Українці: до Жидівсько–Української справи"\

            Горіховий наш Український Інтелект..
            Вибираємо тих самих, і З ТИХ САМИХ –
            а потім самі собі жахаємось:
            ЩО ЦЕ ЗА ЧУДОВИСЬКА У НАС ПРИ ВЛАДІ ?
            \Ліна Костенко. "Записки українського самашедшого"\

            ЖидЮлька абсолютно НІЧИМ не відрізняється від своїх Жидо-пАпІредників!
            Навіть її "найлепший друг" Куля–в–Лоба сказав:
            "Тимошенко - це ЯНУКОВИЧ у СПІДНИЦІ!".
            Ну він ЗНАЄ!

              716.05.17, 15:07Відповідь на 6 від Богдан Ляшко

              Та мені до сраки чи вона з косою, чи з жидівською кров'ю! Для мене важливо і ясно, як в білий день, якби Путлєр не всунув на посаду преза кримінального дебіла, то не було б ні "Небесної сотні", ні війни! Наразі це САМЕ ГОЛОВНЕ! А там би і її українці потіснили, ЯКБИ ТІЛЬКИ СХОТІЛИ!!!

                816.05.17, 15:36Відповідь на 7 від Alter ego*

                Та мені до сраки чи вона з косою, чи з жидівською кров'ю! Для мене важливо і ясно, якби Путлєр не всунув на посаду преза кримінального дебіла, то не було б ні "Небесної сотні", ні війни! Наразі це САМЕ ГОЛОВНЕ! А ще якби ЖидЮлька НЕ ДАЛА КОМАНДИ на Засіданні РНБО \мені дуже цікаво, ЧОМУ вАна там опинилась, бо НЕ ЧЛЕН Рнбо!!!\ - що ЖОДЕН ТАНК не повинен виїхати за ворота Кримських гарнізонів - то кримські вояки могли б просто ПЕРЕСТРІЛЯТИ НАХ "Зелених Чоловічків" - і тоді б точно НЕ БУЛО ані Криму, ані Донбасу"!
                Ось що робить БАБА НЕ НА СВОЄМУ МІСЦІ!
                А там би і її українці потіснили, ЯКБИ ТІЛЬКИ СХОТІЛИ!!Ага-ага...- точно ТАК мені казали Майдауновські Скакунці = "Та нехай Петя править! А як побачимо, що НЕПРАВИЛЬНО править - СКИНЕМО НАХ!"
                Скинули, ДОВБАКИ!

                  916.05.17, 21:01Відповідь на 8 від Богдан Ляшко

                  А для них він самий найкращий. Спробуйте переконати в протилежному хоча б одного Бодю Бо. Це відома тупа впертість тих, хто обирав діючого преза. Не може хоча б сам собі виборець признати, що він чи вона дурень.
                  Що до Юлі, то ще за всю історію України жодного мужука ніхто не звільнив з вищої посади, а ось її навіть Ющ з прем'єрства турнув. А скільки таких бажаючих було, є і буде - не перерахувати.

                    1016.05.17, 22:32Відповідь на 9 від Alter ego*

                    Що до Юлі, то ще за всю історію України жодного мужука ніхто не звільнив з вищої посади, а ось її навіть Ющ з прем'єрства турнувЯкщо б мене так ПРИЛЮДНО ГАНЬБИЛИ, як ЖидЮлька з своєю командою ганьбила Юща, та "вставляла палкі в колеса" - вона б давно ЗАКІНЧИЛА свою кар'єру! І повернула НАМ вкрадене на пару з Павліком Лазаренком.
                    ---
                    *** А чому мУвчання про Засідання РНБО, і головне - про НЕЗАКОННУ присутність на ньому ЖидЮльки?
                    І про ЗЛИТИЙ НЕЮ на пару з Кривавим Пастором КРИМ?
                    І про то, як потрібно "Знищити Ядерною Зброєю ВЕСЬ ДОНБАСС"?
                    *** Ніколи не прощу того цій Старій Комсомольскій Шльондрі!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна