хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Псевдо-патріоти у ВРУ брешуть про оплату газу населенням

Нардепи-радикали розблокували Раду і прийшли до Гройсмана

   05.04.2017



Олег Ляшко

Депутати вимагатимуть від уряду покласти край монополії олігархів на газовому ринку України

Фракція Радикальної партії розблокувала трибуну Верховної Ради і вийшла з сесійної зали парламенту для участі у засіданні уряду.

«Вчора «Нафтогаз України» звернувся з офіційною заявою до Кабінету міністрів України з вимогою усунути монополію Фірташа на ринку постачання газу для населення, те, про що стверджувала фракція Радикальної партії - Фірташ, Льовочкін і компанія продовжують грабувати українців... Тому зараз фракція Радикальної партії в повному складі йде на засідання уряду, щоб вимагати ухвалення рішення про повернення під державне правління державної власності, щоб позбавити олігархів джерела корупції за рахунок українських громадян», - сказав керівник фракції Радикальної партії Олег Ляшко.

Він додав, що 10 квітня представники Радикальної партії підуть на засідання НКРЕКП, щоб домогтися «скасування рішення по абонплаті».

Також Ляшко повідомив, що фракція вимагає зустрічі з президентом України, щоб відправити у відставку голову НКРЕКП Вовка.


Після виступу Ляшка фракція Радикальної партії розблокувала трибуну і залишила сесійну залу парламенту.

Наразі вони вже прийшли на засідання уряду.

Нагадаємо, у вівторок, 4 квітня, представники фракції «Радикальної партії» також блокували трибуну ВР з вимогою звіту НКРЕКП щодо введення абонплати за газопостачання, а також відставки голови Нацкомісії Дмитра Вовка.

Джерело: Укрінформ
http://glavcom.ua/news/nardepi-radikali-rozblokuvali-radu-i-priyshli-do-groysmana-407348.html

Богдан Гордасевич: Огидно слухати цього брехуна-популіста Ляшка, бо гроші за транспортування газовими мережами йдуть власникам незалежно від того, чи є виокремлено цей процес оплати в платіжках - чи ні. Ляшко зумисно не хоче дати бачити що чого вартує, бо так красти легше,  за що отримує чималі преміальні.  А звідки у Ляшка такі статки, якщо він ніколи не був бізнесменом, а тільки в політиці ошивався. Нормальна постановка питання є у тому, що оплата за постачання газу  не повинна збільшитись від того  і все.

3

Коментарі

17.04.17, 07:34

"Скотиняки"?

    27.04.17, 11:09Відповідь на 1 від Lzarichna

    "Скотиняки"?
    Ляшко - так.

      37.04.17, 11:13Відповідь на 2 від Богдан Бо

      "Скотиняки"?Ляшко - так.

        48.04.17, 18:21

        Мені видається що ЛЯШКО проводить правильну політику, він відстоює інтереси народу. Бо закон про "абонплату" призведе до здорожчання витрат на ГАЗ у ограбленого ,ОПОблоківцями та іже з ними, народу та ЗДЕШЕВЛЕННЯ для багатіїв. У кого була хоча би "трійка" з математики той усе зрозуміє.

          59.04.17, 18:40Відповідь на 4 від Nikolka

          Я не знаю, яка у вас була оцінка з математики, але я з вашої відповіді про Ляшка і віку у 67 років розумію, що вас життя нічому не навчило. Ви і далі вірите брехунам, як колись вірили за СРСР "у світле майбутнє" і в комунізм. Назвіть хоч би одну корисну справу, яку зробив Ляшко - назвіть. Поясніть собі ( мені не потрібно, бо я знаю) звідки у Ляшка такі особисті статки, бо власне тоді і зрозумієте, що це просто гра на довірливих людей, обман, а не правдива щира дія. Зрозумійте, що в ціну газу закладено його доставку, тому виокремлення вартості доставки і самого газу доречно за умови не збільшення загальної вартості, встановленої Урядом. Ляшко не людей захищає, а заробляє собі бонуси до кишені за те, що перестане блокувати і заспокоїться тощо. Ви його електорат з лохів-"совків".

            69.04.17, 19:18Відповідь на 5 від Богдан Бо

            Я декларації Ляшка не читав і про його мільйони не знаю. Та знаю що за ДОРОГИЙ газ я сьогодні плачу менше, аніж буду платити за ДЕШЕВИЙ плюс АБОНПЛАТА. А той хто бере газу більше 6 000 м куб. буде платити менше. І це мене обурює, адже ми вулицею за свій кошт побудували ГРП та протягли газову магістраль, по ній горгаз подавав газ на який ні на копійку не знижував нам ціну, а тепер ще будуть брати з нас за ВРІЗКУ В НАШУ ТРУБУ "абонплату".

              710.04.17, 20:59Відповідь на 6 від Nikolka

              Ви самі відповіли: трубу ви провели, а ціна не зменшена. Ви сплачуєте ту саму абонплату в складі ціни на газ. Не потрібно плутати різні речі. Я також не в захваті нарахування без користування, як у Газпромі РФ "бери або плати, навіть якщо не брав". Просто зараз автоматично на кожного прописаного начисляють кількість кубів газу і маєш їх оплатити щомісяця - це гірше за абонентну плату, як на моє переконання.