хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

І за шоколадного, і за його вовка!!!

У Раді пропонують взятися за "рошенівського" керівникаУ Раді пропонують взятися за "рошенівського" керівника"Очевидно Порошенко у дитинстві дуже любив казку про Чеполіно" - Ляшко. Фото: apostrophe.ua

Верховна Рада має розглянути питання про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг і викликати для звіту її керівника.

Про це на Погоджувальній раді заявив голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко.

"Влада під прикриттям президента Порошенка прийняли грабіжницьке рішення про встановлення абонплати за лічильники. Ця абонплата вже зарахована у вартість газу. Українцям виставляють додаткові платежі. Щомісяця платитимуть від 220 до 340 гривень", - сказав він.

"Очевидно президент Порошенко у дитинстві дуже любив казку про Чеполіно. І його улюблений герой - сеньйор Помідор, який увів податок на дощ. Сьогодні ввели податок на лічильники, завтра введуть податок на дощ, післязавтра - за те, щоб дихати", - продовжив головний "радикал".

Він додав, що уряд "таємно" підписує меморандум з МВФ. "Де одне із зобов'язань - заморозити підвищення зарплат. Водночас піднімають то вартість газу, то вартість вугілля. Це політика, яку влада веде в інтересах збагачення олігархів", - заявив нардеп.

Ляшко назвав голову НКРЄКП Дмитра Вовка "рошенівським вовком" і запропонував, аби той завтра пояснив "із чого рахують тарифи".

"Чому українці повинні платити за вітчизняний газ по ціні німецького хабу, а вугілля - по ціні "Ротердам-плюс"? Що це за корупція?", - додав політик.

Ляшко закликав до відставки Вовка і заявив про "змову президента із олігархами, за яку платять українці".

Далі буде.

5

Коментарі

13.04.17, 18:38

Для оновлення та покращення життя НАРОДУ України треба щось в Україні змінювати. Один з АСТРОЛОГІВ вважає що потрібно для цього ЗМІНИТИ прапор на біло-синій, сумістити День Незалежності з днем Злуки(22 січня) та на Герб України затвердити зображення Корови Круторогої. Як думаєте Влад Росс має рацію?

    23.04.17, 18:47Відповідь на 1 від Nikolka

    Оно то єжєлі нетолько тоштоби но всє такі конешно, потому что шож

      33.04.17, 19:56

      В країні народу потрібно будити совість, що б швидче зрозуміли -чесність вигідніше за шахрайство

        44.04.17, 14:43Відповідь на 1 від Nikolka

        Для оновлення та покращення життя НАРОДУ України треба щось в Україні змінювати. Один з АСТРОЛОГІВ вважає що потрібно для цього ЗМІНИТИ прапор на біло-синій, сумістити День Незалежності з днем Злуки(22 січня) та на Герб України затвердити зображення Корови КруторогоїСПЕРШУ - треба ЗНИЩИТИ ЧОРНИХ "ЯНГОЛІВ" над Київом:
        http://blog.i.ua/user/295100/1313086/ = Чому всі Майданні Починання йдуть шкереберть?!
        http://blog.i.ua/user/295100/1379453/ = Україна – під Чорними Крилами "АНГЕЛА ТЕМРЯВИ".
        http://video.i.ua/user/295100/51651/417603/ = МАСОНСТВО. Україна під чорними крилами Воїна Темряви
        http://video.i.ua/user/295100/51651/421885/ = "АРХАНГЕЛ МИХАИЛ" = ЧЕРНЫЙ ДЬЯВОЛ НАД УКРАИНОЙ.

          54.04.17, 16:08Відповідь на 4 від Богдан Ляшко

          Я також давно впевнився в пагубній силі масонства. Мою сторінку в Однокласниках уже два рази нищили. Ф.Енгельс (масон) писав(далі мовою оригіналу)-"Панславянские народы это мусор истории и наша первейшая задача стереть их с лица Европы", ось така ідея закладена в комуністичній теорії. Наші бувші можновладці (Л.Кравчук, Л.Кучма, Д.Табачник. М.Азаров, С.Піскун та їнші виродки - члени масонського "Ордену SS". До речі разом з деякими Думськими -Й.Кобзоном та іншими. Ці бидляки і без війни в угоду масонству убивали нас нищачи державу. Коли ж майдан вигнав масонів від влади(не знаю чи на довго) масони еРеФії почали війну за повернення України під владу масонів. На їх колесо льє воду і москальське "православ'я". М.Нострадамус писав-"Всё зло Мира будет собрано под золотыми куполами храмов, И обру

            64.04.17, 16:09Відповідь на 4 від Богдан Ляшко

            И погребено будет зло."

              77.04.17, 07:30Відповідь на 3 від русич91

              В країні народу потрібно будити совість, що б швидче зрозуміли -чесність вигідніше за шахрайство