хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Копендупен екс-беркутні з Нацполіції

23.01.17 18:15
 Звільнено заступника голови управління і співробітників Нацполіції Запорізької області, які брали участь у турнірі з екс-"беркутівцями", - держсекретар

Усі співробітники управління Нацполіції Запорізької області, які брали участь у боксерському турнірі пам'яті загиблих на Майдані "беркутівців", звільнені з органів внутрішніх справ.

У відповідь на запит Цензор.НЕТ про причини участі кількох бійців запорізького спецназу в турнірі з екс-беркутівцями, заступник міністра внутрішніх справ Олексій Тахтай повідомив, що за результатами вивчення відеоматеріалів і доповідей, керівництвом прийнято рішення звільнити всіх співробітників Нацполіції, які брали участь у змаганнях, включаючи заступника управління Нацполіції Андрія Долинного.

Причини звільнення будуть доведені до особового складу Нацполіції в усіх областях України.

Нагадуємо, в Запоріжжі відбувся турнір з боксу пам'яті загиблого в ході протистояння на Майдані в Києві в 2014 році "беркутівця" Сергія Цвигуна.

Турнір перетворився не на спосіб пом'янути загиблого друга, а на вихваляння розформованого через звірства на Майдані підрозділу.



Однією з нагород переможцям була книга "Нескорений "Беркут". Її автор - майор харківського "Беркуту" Дмитро Собина, який втік у Росію. Книгу було видано в уже окупованому Сімферополі.

У заході взяв участь нинішній заступник управління Нацполіції Андрій Долинний. Він виступив із промовою під час нагородження. За даними сайту 061.ua, Долинний раніше служив у "Беркуті", а під час війни буквально місяць пробув у зоні АТО, після чого отримав статус учасника бойових дій.

"Є український підрозділ спецназу, який було створено в 1992 році. У підрозділу є свої традиції, боксерський турнір у пам'ять про загиблого поліцейського ми проводимо вже кілька років. Ми згадуємо про свого побратима. Це допомагає виховувати нове покоління, зокрема і молодих поліцейських. Тому турнір є потрібним і корисним. Якщо у когось є інша думка або щось не подобається - це їхнє право. Головне одне: поліція завжди є і буде органом, який служить своєму народові й українській землі, - пояснив Долинний виданню Форпост свою присутність на турнірі.

Джерело: http://ua.censor.net.ua/v424505



83%, 10 голосів

0%, 0 голосів

17%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
6

Коментарі

127.01.17, 13:46