хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

24 січня. НОВИНИ


(Українські паралімпійці вибороли 19 золотих, 16 срібних та 21 бронзову нагороду на Кубку світу з лижних гонок та біатлону, який відбувся на Львівщині)

Сьогодні, 24 січня, вівторок, приніс такі файні новини:


1. Український народ БОРЕТЬСЯ проти путлерівських покручів та покидьків російських окупантів.

2. Ще півкілометра української землі звільнено від окупантів. Українці просунулися вперед у напрямку Первомайська і зайняли нові позиції, на яких доти були бойовики. Спеціальну операцію проводив взвод грузинських легіонерів 25-го батальйону за підтримки українських бійців ще з двох підрозділів. Операція є досягненням трьох батальйонів: мотопіхотного батальйону 17-ої танкової бригади, другого батальйону 54-ої бригади і нашого батальйону.Операцію з промовистою назвою "Сухумі" було проведено без жодної втрати. Українські бійці просунули свої позиції на півкілометра в напрямку Первомайська.

3. Народний депутат Юрій Шухевич пропонує Верховній Раді встановити кримінальну відповідальність за заперечення факту Голодомору в Україні.

4. Українські бронетранспортери пройшли випробування водою, вогнем та бездоріжжям в Індонезії. Бронетранспортер БТР-4М, який успішно воює на Донбасі з самого початку конфлікту, успішно пройшов випробування в умовах тропічного клімату в Індонезії.

5. Обсяг прямих іноземних інвестицій в економіку України у 2016 році склав 3,8 мільярда доларів, що майже вдвічі перевищило показник 2015 року. Про це повідомив перший віце-прем'єр-міністр України Степан Кубів в ході урядового семінару "Економічний розвиток регіонів: стратегія та інструменти залучення інвестицій і підвищення експортного потенціалу".

6. До 26 січня 2017 року у Києві проводиться  серія тренінгів для працівників мобільних груп, які надають психо-соціальну підтримку ветеранам АТО та їхнім сім’ям. Проект реалізується Фондом народонаселення ООН в Україні (UNFPA) та німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fr Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, яка діє за дорученням Уряду Німеччини.

7. Українська компанія Qoderoom зробила для британського стартапу Doctaly унікальний майданчик для приватного медичного обслуговування. Про це повідомляє НВ. Представники Qoderoom за 8 місяців створили сайт, який допоможе британцям вибрати фахівця для моментального запису на прийом. Сервіс дозволяє вибрати будь-якого із запропонованих фахівців, попередньо ознайомившись з його профайлом. Оплата медичних послуг відбувається також через додаток. Медична консультація діє кожен день, навіть у вихідні.

8. Українські паралімпійці вибороли 19 золотих, 16 срібних та 21 бронзову нагороду на Кубку світу з лижних гонок та біатлону, який відбувся на Львівщині. Наші паралімпійці стали першими в командному заліку! Про це повідомляє Міністерство спорту.

9. Президент України Петро Порошенко звільнив Євгена Перебийноса з посади посла України в Латвії і призначив його послом в Чехії. Натомість новим послом Чехії в Україні призначений дипломат Радек Матула. У минулому він був послом в Азербайджані.

10 Сьогодні Президент розпочав офіційний візит до Фінляндії.

11. Dior додав до нової колекції українські кожушки. Так, вишиті смушкові кептарики є частиною колекції pre-fall 2017, яку покажуть на Тижні моди в Парижі. Нинішній креативний директор бренду Dior Марія Грація К’юрі уже не вперше вдається до цитування українського традиційного вбрання — кілька років тому вона створювала колекцію з нашими мотивами для Valentino. 

12. Перший рік в ефірі відсвяткувала команда Радіо Донбас.Реалії. Протягом 2016-го Донбас.Реалії пройшли шлях від онлайн-радіо до потужного мовника у понад десяти містах Сходу України. Також програма виходить на хвилях «Громадського радіо» – щодня по буднях із 19:00 до 20:00, та на частотах радіо «Пульс» у Луганській області – з вівторка до суботи з 6:10 до 7:00. Аудіотрансляцію також можна слухати на сайті Радіо Свобода.

12.Розпочався візит в Україну делегації НАТО в рамках реалізації завдань участі України у Процесі планування та оцінки сил.

Дайджест позитивних новин підготовлено спеціально для ФБ-групи «Файні новини»:

https://www.facebook.com/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%96-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-700024123365955/?pnref=story

та
https://www.facebook.com/groups/fayninovyny/

4

Коментарі

Гість: karrmelluk

124.01.17, 13:17

пір на весь мір