хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

20 січня. Новини


Сьогодні, 20 січня, п’ятниця, принесла такі файні новини:


1. Український народ БОРЕТЬСЯ проти путлерівських покручів та покидьків російських окупантів.

2. Сьогодні в Україні відзначається День захисників Донецького аеропорту. 242 дні наші воїни захищали цей маленький клаптик української землі й боролися за нього до останнього доки не впали бетонні стіни споруди. Під час оборони ДАПу загинуло понад 200 українських військових і понад 500 було поранено. Проте, точні підрахунки ще ведуться. Як повідомили представники незаконних формувань, з їх сторони, під час боїв за ДАП загинуло 100 осіб.

3. Біля ворожих позицій бійці 92 окремої механізованої бригади влаштували справжнє козацьке Водохреще. Поки не зійшло сонце, за козацьким обрядом освятили воду. Командир переконує – через цю освячену воду бійці отримали "природний гарт здоров'я на цілий рік". Такої традиції на фронті 92 бригада дотримується вже третій рік поспіль.

4. Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав Петра Порошенка терміново скликати Конституційну комісію і зайнятися статусом Криму. «Хочу закликати президента України терміново скликати Конституційну комісію і зайнятися статусом Криму, майбутнього нашого півострова щодо його повернення і контролю. Задля збереження України і подальшого розвитку – жодної  поступкиукраїнськими землями», – сказав Чубаров.

5. Верховна Рада України дозволила допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2017 році для участі у військових навчаннях. У пояснювальній записці до законопроекту мовиться, що в межах багатонаціональних навчань з підготовки підрозділів збройних сил пропонується допустити на територію України терміном до 365 днів до 3 тис. військовослужбовців ЗС США, інших держав-членів НАТО та держав-учасників програми "Партнерство заради миру" з озброєнням і військовою технікою, в тому числі й гелікоптерів.
6.Міжнародний Комітет Червоного Хреста у 2017 році планує мобілізувати понад 60 мільйонів доларів на цілі гуманітарної діяльності в Україні.

7. Сергій Жадан відповів Медведчукові за перекручування сказаного ним щодо Гемінгвея та Ремарка. "Не готовий сперечатися з Віктором Медведчуком на тему природи гуманізму українського книговидавництва, але щодо війни хотів би сказати таке:пане Медведчук, цілком можливо, що ця війна не дала (поки що) Україні свого Гемінгвея, але вона напевне дала Росії свого Гітлера. Можливо, в нього за вікном нині 1939-й, можливо, 1940, цілком можливо навіть, що він готується до свого 1941-го. Але річ у тім, що історія кожного Гітлера так чи інакше завершується 1945-им. Це вам будь-який Гемінгвей скажеТак і передайте своєму куму", – написав Жадан на офіційній сторінці у Facebook.

8. Раніше повідомлялося, що Жадан увійшов до складу комітету Національної премії України імені Тараса Шевченка.

9. В Україні  зареєстровано Публічне акціонерна товариство "Національна суспільна телерадіокомпанія України".  Запис про це з’явився у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців. Засновником є держава в особі Кабінету міністрів України. Статутний капітал становить 2,54 млрд гривень. До призначення голови правління НСТУ його обов’язки виконує Ганна Бичок, яка була заступником генерального директора Національної телекомпанії України.

10. У МЕРЕЖІ З'ЯВИВСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЙНИЙ РОЛИК "ЄВРОБАЧЕННЯ-2017"

У ролику представлені українські міста та їхні визначальні риси. Ареною для проведення Євробачення обрано Міжнародний виставковий центр у Києві, розташований на лівому березі Дніпра. Ця локація має необхідні технічні та логістичні ресурси для створення належних умов для проведення репетицій артистів, роботи журналістів та розміщення близько 11 тисяч глядачів.

 

11. Відеосервис Amazon Prime отримав права на показ українскої комедії #Selfieparty.

12. Сьогодні в США відбудеться інавгурація 45 Президента Донаальда Трампа. На урочистості летять багато українських посадовців – соцмережі вже жартома назвали їх «українським десантом». Очікується, що державний гімн США виконає 16-річна співачка, яка має українське коріння, Жаклін Марія Іванко.

Дайджест позитивних новин підготовлено спеціально для ФБ-групи «Файні новини»:

https://www.facebook.com/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%96-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-700024123365955/?pnref=story

та
https://www.facebook.com/groups/fayninovyny/


7

Коментарі