хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Миттєве сміттєве посміховисько!

Заслужив Садовий сповна на свою "Ганьба!"



Львівський міський голова, лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий 24 грудня відвідав зібрання мешканців мікрорайону Рясне, які виступають проти розташування там сміттєпресувального заводу. Однак міського керманича громада піддала обструкції та проводжала вигуками «ганьба» створивши своєрідний коридор. Про це повідомляє видання Форпост.

На самому зібранні також були присутні депутати Львівської міськради, серед яких зокрема голова фракції партії «Укроп» Ігор Телішевський, який повідомив: «Садовий не може відповісти чи підтримує Ухвалу про заборону встановлення сміттєпресувальної лінії в Рясному. Люди кричать ганьба! Депутат Ігор Зінкевич запитав, чому 10 років нічого не робилось в Грибовичах, чого не дотримувались екологічних норм, чому до сьогодні немає стратегії виходу із ситуації? Садовий промовчав».

Як повідомляв Інформаційний Акцент, 23 грудня розлючені активісти виламали двері та увірвались до сесійної зали Львівської мерії. Вони вимагали затвердити ухвалу про заборону сміттєсортувальної діяльності у Рясному.

Після кількох перерв, оголошених мером Львова Андрієм Садовим в роботі сесії, активістам нібито вдалося домовитися щодо ухвалення рішення про заборону смітттєсортувальної лінії в Рясному. Однак, згодом секретар ради Анатолій Забарило повідомив, що сесію Львівської міськради перенесли на наступний тиждень, мовляв, консенсусу з цього питання так і не було досягнуто. Варто зазначити, що львівський голова виступив проти ухвали про заборону смітттєсортувальної лінії, адже вона, за його словами, не відповідає законодавству.

Як відомо, у Львові – напружена ситуація з вивезенням побутових відходів через закриття Грибовецького сміттєзвалища. Міський голова Андрій Садовий неодноразово звертався по допомогу до інших регіонів країни, однак більшість з них не мають змоги приймати додаткову кількість сміття через технічний стан полігонів.

За даними Львівської міської ради, щоденно місто продукує 650-700 тонн сміття. Періодично з’являються повідомлення про те, що фірми-перевізники незаконно скидають сміття в різних регіонах  України.

Варто зазначити, що міський голова Львова Садовий за час правління проігнорував пропозиції 43 інвесторів, які пропонували розв’язати проблему сміття.



У Львівській області на ходу згорів сміттєвоз, водій загинув

На окружній дорозі міста Буськ (Львівська область) на ходу сталася пожежа в сміттєвозі МАЗ, водій авто загинув.

Інцидент стався 26 грудня о 03:45 ночі.

"В результаті пожежі загинув водій автомобіля, 1952 року народження (місце проживання встановлюється)", - повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА в Facebook.

Вогнем знищено кабіну та двигун сміттєвоза.

Причини з'ясовуються, проводиться дослідча перевірка.
http://nv.ua/ukr/ukraine/events/u-lvivskij-oblasti-na-hodu-zgoriv-smittjevoz-vodij-zaginuv-363587.html
 
Богдан Гордасевич: Ще одна жертва зажерливості Андрія Садового. Я особисто був на круглих столах з питання утилізації сміття вже понад 10 років тому, коли Грибовицьке сміттєзвалище мали закривати і знаю безпосередньо причину відсутності інвесторів для побудови заводу переробки сміття: сам по собі завод не може бути прибутковим і про це правильно говорить Садовий, але при тому він лукавить, як і постійно робить це в інших питаннях. Інвестори вимагали передати їм весь цикл утилізації сміття від його збирання, вивозу і переробки та захоронення з відповідним збиранням коштів за весь об'єм робіт, але то є надприбуткова "золота жила" доходів комунальників, тому Садовий віддавав інвесторам тільки переробку і захоронення на умовах самоокупності, а ті не могли братись за цей збитковий процес і відмовлялися. Власне Садовий міг сам збудувати вчасно сміттєпереробний завод у Грибовичах комунальної власності і все було б добре, але зажерливість не дозволила цього зробити. Він вирішив вкладати свої гроші у медіахолдинг "24" та політичний проект "Самопоміч" і вже мітив висуватись у Президенти України, але вкотре жадібність фраєра згубила. Скоро вся Україна покриється купками сміття зі Львова, яке щедро роздає його безголовий голова.



Еволюція Андрія Садового на посаді голови міста Львова
3

Коментарі

126.12.16, 08:25

Цікаво мені знати, скільки кожен з присутніх продукує сміття на день і куди його діває.

    226.12.16, 09:56Відповідь на 1 від dytyna

    А нас цікавить, що з кожного квадратного метра в нас забирають гроші за сміття незалежно чи воно є і скільки його, а де ті гроші діваються - невідомо. Ви так пишете іронічно, бо вам байдуже і як я розумію у вас є персональне сміттєзвалище у вашій домівці.

      326.12.16, 10:00

      Заслужив він на відставку.

        426.12.16, 10:08Відповідь на 3 від БілаКоролева

        Заслужив він на відставку.Не поспішай із висновками. Ті хто його мріє звалити значно гірші за нього самого. Від всіх цих акцій смердить не менше ніж від самих куп львівського сміття

          526.12.16, 12:13Відповідь на 2 від Богдан Бо

          А нас цікавить, що з кожного квадратного метра в нас забирають гроші за сміття незалежно чи воно є і скільки його, а де ті гроші діваються - невідомо. Ви так пишете іронічно, бо вам байдуже і як я розумію у вас є персональне сміттєзвалище у вашій домівці.Ні, Богдане, у мене нема персонального сміттєзвалища і ніколи не було, я використовую всі можливості, щоб випродукованого сміття було якнайменше і спостерігаю щодня, як ростуть купи навколо смітників у моєму подвір’ї.

            626.12.16, 17:45

            Називайте ту партію правильно "Садопоміч". А може правильно "Самонеміч"?

              726.12.16, 18:36Відповідь на 6 від ЧарКес

              Називайте ту партію правильно "Садопоміч". А може правильно "Самонеміч"?Влучно: Самонеміч!

                826.12.16, 18:48Відповідь на 5 від dytyna

                Тоді я не зовсім розумію, про що ми говоримо? Я за особисту екологію - це однозначно, тобто мінізувати свою особисту шкоду стосовно природи. Але наразі тема інша: голова без голови і крутій, шахрай, що і злостить!

                  926.12.16, 18:51Відповідь на 4 від doktor_khaos

                  Заслужив він на відставку.Не поспішай із висновками. Ті хто його мріє звалити значно гірші за нього самого. Від всіх цих акцій смердить не менше ніж від самих куп львівського сміття
                  Якби були нормальні претенденти під час виборів, то Садового не переобрали, але їх справді кіт наплакав. Якщо вам подобався Львів у смороді каналізації, як тепер в смітті, або жахливий рівень маршуток тощо - прошу ласкаво радіти, що маєте гарного голову міста.

                    1027.12.16, 09:03Відповідь на 9 від Богдан Бо

                    Заслужив він на відставку.Не поспішай із висновками. Ті хто його мріє звалити значно гірші за нього самого. Від всіх цих акцій смердить не менше ніж від самих куп львівського сміттяЯкби були нормальні претенденти під час виборів, то Садового не переобрали, але їх справді кіт наплакав. Якщо вам подобався Львів у смороді каналізації, як тепер в смітті, або жахливий рівень маршуток тощо - прошу ласкаво радіти, що маєте гарного голову міста.Саме так, пане Богдане. Відштохує те, що ці ненормальні , об'єднуються лише для того, аби його завалити. Все на купу. Бо критикувати його , звісно, є за що, але не за ситуацію в країні, проектуючи її через Львів. Он гройзман, кажуть був ідеальним мером, а що врешті вийшло?