хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Україна і Польша - солідарність



На українсько-польській конференції з циклу "Форум лідерства" в ході офіційного візиту до Польщі Президент України Петро Порошенко заявив, що Радянський Союз в головах ще не похований, і що Україна воює як раз за те, щоби його поховати.

"Радянський Союз не в документі, і не в Біловезькій пущі. Радянський Союз в головах. І в цьому сенсі Радянський Союз досі не похований. І, вибачте за відвертість, Україна зараз воює, щоб поховати Радянський Союз в головах деяких, тому що іншого приводу для війни просто не існує", - сказав Петро Порошенко.

Президент нагадав, що 25 років тому Україна здобула незалежність, оскільки більше не хотіла перебувати у складі Радянського Союзу і не хотіла більше бути радянською колонією.

"Вона хотіла бути демократичною, вільною, правовою і європейською державою. За 25 років це відчуття і це бажання України і українців тільки зміцнилося. Старі і нові версії радянського колоніального минулого - це точно не для нас", - зазначив Порошенко.



У свою чергу, Президент Польщі Анджей Дуда підкреслив, що його країна завжди прагнула мати у своїх східних кордонах вільні і незалежні країни.

Нагадаємо, Україна і Польща мають намір прискорити будівництво газового інтерконектора.

Як повідомляли Українські Новини, президент Польщі Анджей Дуда планує під час зустрічі 2 грудня обговорити з Президентом України Петром Порошенком шляху пошуку історичної правди в болючих питаннях українського і польського народів.

http://ukranews.com/ua/news/463707-ukraina-zaraz-voyuye-shhob-pokhovaty-radyanskyy-soyuz-poroshenko

5

Коментарі

Гість: irinamyzyna

122.12.16, 09:49

Добрый день, приглашаю посетить блог для украинцев, русских и белорусов, которые живут и работают в Польше. Это правовые блоги в которых раскрыты темы защиты трудовых прав https://trudowoeprawowpolsze.wordpress.com/ , страхования в Польше, страховых выплат при ДТП и ответственности за нарушения правил дорожного движения. Вот линки: kompensacjawpolsze.wordpress.com и dtpwpolsce.wordpress.com.