хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Чи будуть стояти пам'ятники Леніну, якщо?..

Зараз, практично, у всіх містах, селах і селищах ще й досі стоять пам'ятники В.І.Леніну. Хоча Україна, нібито, і незалежна від колишньої "імперії зла" СССР. Нинішня влада на чолі з першим всенародно обраним Президентом Віктором Ющенком не спромоглася прибрати пам'ятники кату українського народу. А це, в свою чергу, говорить про те, що сутність нинішньої влади за 17 років незалежності не змінилася.

Замінити Віктора Ющенка дуже прагне нинішній Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко. Мені цікаво, чи приберуть з центральних майданів українських міст пам'ятники ідолу комунізму, у разі перемоги на Президентських виборах Юлії Тимошенко? З одного боку - це дрібниця, але з іншого - відповідь на це питання несе великий ідеологічний зміст.

Виношу цю тему на широке обговорення громадськості. Ця замітка буде опублікована на всіх моїх блогах та розміщена на ряді форумів.

http://tarastokar.livejournal.com/11795.html
17

Коментарі

125.12.08, 14:45

Обговорення відкрито тільки для учасників співтовариства "Ми любимо тебе, Україно!".

    225.12.08, 14:47

    та будуть стояти, нікуда не дінуться, правда в нас їх вже нема, бо це більше прерогатива місцевої влади

      анонім

      325.12.08, 15:01

      Ющенко нічого не зробив... час покаже

        425.12.08, 15:42Відповідь на 3 від анонім

        не правда!!! він видав указ, який має виконувати місцева влада (але ж "вічно не вистачає коштів".)чи Ющенко власноруч має виривати тих вождів?)
        в києві хоч і повільними кроками але указ почали виконувати (Косіора вже не стало, на черзі ще кіпа).
        вже починають брати участь різні організації, які "сприяють" місцевій владі виконувати указ (в Києві нещодавно відмітився КУН)

          525.12.08, 18:24

          Юля пам"ятники залишить її вони не хвилюють

            625.12.08, 19:03

            Юлька-Криза злигалася із комуністами Григоришина, а тому не буде нічого змінювати... Тільки адекватна місцева влада може прибрати цю ганьбу з площ! Якщо неадекватні депутани, тоді через міськвиконкоми... Або варіан Указу Ющенка, виконаного раптово, одночасно по усій державі та вночі...

              анонім

              726.12.08, 11:57

              Комуно-фашистські пам'ятники має знімати місцева влада. А так, як при владі на сході представники цієї ж ідеології - то ще довго нам чекати...