хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Зрада - ч. 2



Львівський бронетанковий завод передасть Міноборони 31 танк
 19 вересня 2015

Державне підприємство «Львівський бронетанковий завод» до кінця року передасть міністерству оборони ще 31 танк для українських військових.

Про це сьогодні, 19 вересня, заявив міністр оборони Степан Полторак, який зараз перебуває з візитом у Львові, повідомляє УНН.

Міністр оборони ознайомився зі зразками військової техніки, які виробляються на заводі та оглянув оновлений цех конвеєрного виробництва броньованої тактичної колісної машини «Дозор-Б». Також Полторак проінспектував відремонтовану бронетанкову техніку, зокрема п'ять одиниць Т-72.

«Минулого року завод не міг нормально дихати, робота не була ефективною. А ось цього року зроблено дуже серйозний крок вперед. Я поспілкувався з екіпажами танків, які завершили ремонт, зауважень не маю», - зазначив Полторак.

Як повідомляв ZAXID.NET,  на Львівському бронетанковому заводі нещодавно запрацював новий цех із серійного виготовлення тактичних бойових колісних машин – «Дозор-Б».
http://zaxid.net/news/showNews.do?lvivskiy_bronetankoviy_zavod_peredast_minoboroni__31_tank&objectId=1366211


Львівський бронетанковий завод продаватиме "Дозор-Б" іноземним замовникам
 16 вересня 2014,

На Львівському бронетанковому заводі активно монтують бронетранспортер "Дозор-Б", який планують відправити на передову для допомоги українським військовим. Це унікальний легкий БТР, призначений для доїзду у гарячі точки. Для фронтовиків на Донбасі "Дозор-Б" був би незамінним транспортом. Сталь витримує снайперські кулі і навіть кулемет.

Однак зараз його не можуть відправити у зону АТО. Очікують надходження комплектувальної панелі управління та навігаційного приладу. Також мають отримати двигун і коробку передач.

"Ми плануємо виготовити до кінця місяця, але є певні технічні складнощі. Ми купуємо матеріал за кордоном. А тут є невеличка затримка", — директор ДП "Львівський бронетанковий завод" Олександр Остапець.

"Сьогодні ви бачите перший зразок експеремантального легкого бронетранспортера. Він може перевозити близько 20 десантників на високих швидкостях. Ми сподіваємося, що цей БТР буде популярним на світових ринках", — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.
http://zaxid.net/news/showNews.do?lvivskiy_bronetankoviy_zavod_prodavatime_dozorb_inozemnim_zamovnikam&objectId=1322587


«Укроборонпром» замовив у Львівського бронетанкового заводу 150 машин «Дозор-Б»
10 квітня 2015,

Державний концерн «Укроборонпром» замовив у Львівського бронетанкового заводу 150 повнопривідних бойових броньованих машин «Дозор-Б». Ці автомобілі вдвічі дешевші, ніж закордонні аналоги із такими ж характеристиками.

«Буквально місяць тому був перший запуск цього автомобіля. Через три дні цей автомобіль вже протестував Петро Порошенко і зразу була дана команда на постановку на озброєння цієї техніки в Україні. На цьому автомобілі стоїть найсучасніший двигун та коробка передач, а все решта зроблено силами працівників заводу», – розповів 10 квітня після підписання меморандуму у Львові про співпрацю в оборонній галузі між підприємствами Львівщини та ДК «Укроборонпром» гендиректор концерну Роман Романов.

За його словами, до кінця року на замовлення «Укроборонпрому» у Львові випустять 150 броньованих машин «Дозор-Б», виробництво яких уже поставили на конвеєр. Зараз ці автомобілі уже проходять випробування у військових. А орієнтовно через місяць перші автомобілі доставлять у зону проведення АТО.

Вартість бронемашини «Дозор-Б» не розголошують – військова таємниця. Але Романов наголосив, що вона вдвічі дешевша, ніж броньовані автомобілі з такими ж характеристиками закордонного виробництва.

Замовлятимуть у Львові вироби із пластмаси, шкла, алюмінію, чорних металів, а також оптику, електроніку. Як зазначив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, така співпраця «дасть Львову робочі місця, дасть замовлення, дасть використання наукового потенціалу, який сьогодні є на Львівщині».

«Ми будемо залучати ще більше підприємств до співпраці з виготовленню «Дозора-Б». Двигун, коробка передач, броня – це виготовлятимуть за кордоном, усі інші деталі до БТРа виготовлятимемо у нас на підприємстві, або будемо залучати інші підприємства Львівщини», – пояснив головний інженер Львівського бронетанкового заводу Віктор Андрощук.
http://zaxid.net/news/showNews.do?ukroboronprom_zamoviv_u_lvivskogo_bronetankovogo_zavodu_140_mashin_dozorb&objectId=1347441



У Львові представили унікальний легкий бронетранспортер «Дозор-Б»

 3 квітня 2015

На Львівському бронетанковому заводі виготовили українську бойову машину "Дозор-Б». Міністерство оборони замовило сорок таких бронетранспортерів для Збройних сил України.

Наразі така машина єдина в Україні. Найближчим часом, після завершення випробувань, її поставлять на озброєння у ЗСУ.

Розробили бронетранспортер у Харкові, а у Львові його будуть виготовляти для армії. Ця бойова броньована машина є найлегшою серед усіх бронетранспортерів, тож дуже мобільна.

«Ця техніка дозволяє швидко переміщати особовий склад для виконання завдань. Не на передовій, а в районі бойових дій», - пояснив директор Львівського бронетанкового заводу Олександр Остапець.

Ціну «Дозору-Б» на бронетанковому заводі тримають у таємниці, проте порівняно з аналогами іноземного виробництва коштує він удвічі дешевше.

Перевозить автомобіль три члени екіпажу та вісім бійців. Бронь захищає особовий склад від автоматичної зброї, підриву на міні чи фугасі. Зверху на кузові закріплений кулемет.

«Дозор-Б» розвиває на трасі швидкість 100 кілометрів на годину. Укомплектована сучасним німецьким двигуном, автоматичною коробкою передач, роздавальна коробка львівська, нашого підприємства. Машина броньована, дозволяє тримати кулю 7.62. Тож екіпаж від кулемета захищений", - додав головний інженер Львівського Віктор Андрощук.

Нещодавно «Дозор-Б» показали на виставці воєнної техніки в Арабських Еміратах, де нею зацікавились.
http://zaxid.net/news/showNews.do?u_lvovi_predstavili_unikalniy_legkiy_bronetransporter_dozorb&objectId=1346607

4

Коментарі