хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Автомайдан повідомляє


Автомайдан продемонстрував маєтки екс-пркурора Тернопільської області!
Як повідомляють ЗМІ, нещодавно працівники НАБУ затримали високопосадовця з підозрою в отриманні неправомірної вигоди. Правоохоронці підозрюють, що пан Сідоров разом із колегою з обласної прокуратури вимагали хабар розміром у 300 тис. грн.
На гачок НАБУ Віталій Сідоров попався вперше. У свій час співробітники Бюро уже робили обшуки в обласній прокуратурі, але тоді міському прокурору вдалося уникнути неприємностей, як і люстрації вцілому.
Це не давало спокою тернопільським активістам громадських організацій, які днями проаналізували декларацію посадовця і викрили у ній багато невідповідностей. Як повідомлється, у декларації за 2013 рік вказано, що Віталій Сідоров володів автомобілем Audi А6, у 2014 цей транспортний засіб зник із декларації прокурора, а у 2015 з’явився у власності членів його родини. Де автотранспортний засіб перебував у 2014 році, – невідомо.
Стосовно нерухомого майна Віталія Михайловича, то він має квартиру в м. Кременець 52,9 м2, проте проживає уже 3 роки поспіль в будинку, який перебуває в користуванні площею 264,1 м2. Довгострокова оренда будинків у Тернополі та передмісті, за ринковими цінами, становить від 350 дол. США за місяць.
Відтак, за рік ця сума складає більше 100 тис. грн., що становить понад 60% від доходу. У декларації Сідорова В. М. не відображено домоволодіння у м. Кременець, що відповідно до відомостей з реєстру прав власності на нерухоме майно належить дружині Сідоровій І. А. з 2004 року.
На переконання громадських активістів, головний прокурор Тернополя приховав чимало своїх володінь і зробив це лише тому, що громаді було б важко пояснити, звідки у нього такі статки, які на одну прокурорську зарплату не придбати. Однак останні заяви НАБУ усе пояснюють.
6

Коментарі

127.07.16, 11:39

а не хочет ли автомайдан продемонстрировать свою недвижимость ..А с какого бодуна Автомайдан стал госструктурой?

    227.07.16, 11:56

    а не хочет ли автомайдан продемонстрировать свою недвижимость ..А с какого бодуна Автомайдан стал госструктурой? а что такое автомайдан?!
    это люди, верно?!
    а что за люди, кто их курирует
    всё должно быть прозрачно верно?!
    ну а ты же ничего не знаешь про них..
    так пару голодранцев видел, но за ними же кто- то стоит
    Начни с себя- тебя кто курирует?

      анонім

      328.07.16, 03:36

        431.07.16, 14:21Відповідь на 2 від bash17

        Досмоктався цигарок до глюків, бо каже "починай з себе" і починає з когось.
        Одне слово - москаль. Логіка в стилі: "Мы, русские, очень талантливы. Особенно евреи"
        І взагалі : "Не в свою лужу не садись."

          531.07.16, 14:23Відповідь на 2 від bash17

          А чистити в тому краї - не перечистити! Бруду в правлячих ешелонах влади, як на дні Тернопільського озера... Особисто знаю.

            63.08.16, 14:11Відповідь на 5 від Богдан Бо

            А чистити в тому краї - не перечистити! Бруду в правлячих ешелонах влади, як на дні Тернопільського озера... Особисто знаю.