хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

2 млн британців підписали петицію за повторний референдум

Парламент зобов'язаний розглядати будь-яку петицію, яка збирає більше 100 тисяч підписів

До вечора 25 червня два мільйони британців підписали розміщену на сайті парламенту петицію, з де-факто проханням провести новий референдум. Про це пише ВВС.

Так, британці вимагають повторного проведення референдуму щодо членства країни в ЄС за допомогою введення в законодавство нового правила.

Згідно з цією пропозицією, повторний референдум повинен проводитися, якщо явка була нижче 75% або якщо частка тих, хто проголосував за або проти виходу країни з ЄС становить менше 60%.

Парламент зобов'язаний розглядати будь-яку петицію, яка збирає більше 100 тисяч підписів. Уряд Великої Британії, у свою чергу, має в обов'язковому порядку відповідати на петиції, які набирають більше 10 тисяч підписів.

Зазначимо, що близько полудня кількість підписантів петиції досягла 555 тис, таким чином, до вечора додатково проголосував майже 1,5 млн. чоловік.

Як інформував 5.ua, Президент Франції Франсуа Олланд відповів на пропозицію лідера Національного Фронту Марін Ле Пен провести референдум про вихід Франції зі складу ЄС.

1

Коментарі