хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Все зрозуміло - але що робити?

1. Часто питають: "Все зрозуміло - але що робити?". Відповідаю так: "Якщо не ясно, що робити - ситуація не усвідомлена". Правильно усвідомлена ситуація САМА підказує, що робити - у логічному порядку - перше, друге, третє...

2. Отже: зараз дійсно досягається висока ступінь нестерпності (тарифи, валюта, неіндексація пенсій та зарплат і т.п.). Політичні в'язні, вбиті Музичко, Костаков та Мужчіль. Поступове знищення малого та середнього бізнесу (айтішники, розорення торговельних точок під патронатом Кличка). 
Якщо це все відбувається на тлі невпинних поступок Росії - ясно, що "далі так жити не можна".

2. Але олігархії навколо президента та їх челяді - цей порядок речей досить комфортний, навіть затишний. Хочеться ще і ще! Ще хоч трошки!

3. Ясно, що лище перевибори парламенту можуть щось ПОЧАТИ змінювати в країні. Але фокус у тому, що перевибори парламенту можливі лише зі згоди та рішення президента, який рішуче не зацікавлений у таких виборах. Цей момент якось весь час замовчують.

4. Активна меншість громадянського суспільства не наважується на протести "щоб не сприяти ворогові" - хоча усім зрозуміло - хто краще сприяє Росії з нашим напіврадянським та напівросійським ГШ та МО. Але тут самообман: усі розуміють, що АТО - це режим, за яким бійців з фронту можна юридично трактувати як бандитів. Не нагороди, не пошана - а в'язниця, розстрільна стіна чекає наших партизанів з Донбасу - про це зараз у нас не хочуть думати. 
За небажання думати легко перейти від прогулянок по царським палатам до розстрільного рову "від своїх".

5. Але широкі соціальні рухи ЗАВЖДИ відбуваються незалежно від якихось "змов" у політичних колах. Лише невідворотний масовий протест зможе примусити президента проголосити про перевибори парламенту. але в такому разі процес на цьому не зупиниться, і на черзі будуть вимоги перевиборів самого президента.

6. Кладовище особистих ворогів режиму, яких вбили НЕ росіяни, не сепаратисти, а так звані "свої" стає незворотним бар'єром на шляху мирного та легітимного шляху повернення до демократії та "народного капіталізму". Нинішній режим - спадкоємець радянського режиму - і додаток "демократів" типу Луценка чи Кириленка нічого не змінив. Революція взагалі є незаконне повстання проти пануючого беззаконня.

7. Отже - усі питання - ЯК САМЕ має відбуватися протест? Якщо протест виникає стихійно - але потім неодмінно набирає певних організаційних форм та ідеологічного забарвлення. Зараз на часі - саме націоналістична революційна диктатура. Дарма, що Європа та Америка залишили це в далекому минулому. Ми зараз живемо в Європі - але не сьогоднішній - а десь ХУ11 - ХУ111 століть. Наші радники по боротьбі - теж там.

8. Захід, навпаки, у зв'язку з масованою міграцією з ісламбкого Сходу вимушений буде повернутися також до націоналістичних гасел та цілей. Але ЗАРАЗ Захід нас може не зрозуміти - нам від цього повинно буде БАЙДУЖЕ.

9. Якщо ми говоримо про революційний крок уперед - ми повинні зрозуміти, що повинна бути особиста, партійна, ідеологічна визначенність. Системний ворог (олігархія) це розуміє - тому шалено працює проти потенційних лідерів революції.

10. Питання: хто є справжнім лідером перетворень? Ворог КРАЩЕ НАС знає, хто їх справжній опонент. Якщо потенційних військових керівників просто вбили замість фейкового Яроша, то політичного супротивника будуть мочити не тільки в сортирі...

11. Є ще один момент: чисто військовий переворот неможливий. Бо взагалі віськові НЕ можуть працювати в більш складному та заплутаному політичному полі - і їм потрібне політичне керівництво. Журналісти та літератори - більшовики перемогли у війні випускників Академії Генштабу за допомогою... теж випускників тієї ж Академії Генштабу.

12. Революція потребує чіткої ідеологічної, партійної, політичної визначеності. І наявності ОДНОГО лідера в цих подіях. Без цього все знову буде втрачено.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1042719995763842&id=100000775557039

6

Коментарі

121.06.16, 01:16

жи2 нас так розділила щоб володарювати, що важко тепер об'єднати воду з олією.

    221.06.16, 09:30

    ***повинна бути особиста, партійна, ідеологічна визначенність.
    олігархія це розуміє - тому шалено працює проти потенційних лідерів революції***

    Партія – це ОБ'ЄДНАННЯ СЛАБКИХ – для ПІДКОРЕННЯ СОБІ СИЛЬНИХ! Як БЕЗРОДНІЇ ШАВКИ збігаются в ЗГРАЮ – щоб загризти Здобич Покрупніше!
    \з моїх комментів\

    Я не признаю никаких партий, ибо партий у нас сегодня нет –
    а есть Кланы Жуликов, спекулирующих на "партийной идее".
    \Григорий Чухрай\

    +++ Головна Жидо-Заповідь +++
    Коли ти НЕ можешь УДУШИТИ Рух Свободи =>
    ОЧОЛЮЙ його - і веди туда, куда НАМ потрібно!

    +++ Саме тому ТАК було >100 років тому - й досі це бачимо:

    Коли я ознайомився з партіями марксистів,
    соціалістів, лібералів та демократів –
    то за спинами КОЖНОЇ з тих партій я бачив
    ...ХИТРИЙ ПИСОК ЖИДА!
    \Іван Франко\

      321.06.16, 09:36Відповідь на 1 від Alter ego*

      жи2 нас так розділила щоб володарювати, що важко тепер об'єднати воду з олією.Мало того, саме ЖИДВА І ОЧОЛИЛА ОБИДВІ РОЗДІЛЕНІ частини ЛОХторату = "Бийтесь, ідіёти! - А ми вами КОМАНДУВАТЬ будемо!"
      ---
      "В этой Войне Дураков, славянское быдло будет ОСЛАБЛЯТЬ СЕБЯ –
      и УКРЕПЛЯТЬ НАС, Главных Дирижеров Смуты, ЯКОБЫ Стоящих В Стороне..., и не только не участвующих в кровавых событиях, но даже и не вмешивающихся в них... http://photo.i.ua/user/295100/213374/13065016/
      \Ребе Шнеерзон, ***2010*** год\

        Гість: Lakastra

        422.06.16, 14:24

        https://youtu.be/V_5siMd8rro
        https://www.youtube.com/watch?v=qrWq7AgMzdQ
        Вот рекоменду посмотреть на вопрос "что делать". Хватит крови. Мочить нужно только некоторых и все равно где,в сортире или нет.
        Тут один ролик про Китай. Это то как мы можем жить с того что имеем. Второй ролик российский,поэтому на кремлевскую составляющую не обращаем внимания,а лишь на идею. Кстати уже в Украине это есть. Чисто украинское,без всяких там даже намеков,я уже общался с людьми лично.
        Мы не победим олигархов и прочих паразитов без РЕСУРСОВ. Кто музыку оплачивает тому и играют. Можно пролить сколько угодно крови под чужую дудку и ничего не добиться.
        Нужно менять тактику.

          Гість: Lakastra

          522.06.16, 14:25Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

          Посмотри мой верхний кам и ссылки.

            622.06.16, 16:05Відповідь на 5 від Гість: Lakastra

            Посмотри мой верхний кам и ссылки.Глянул!
            https://www.youtube.com/watch?v=1coho8uwEA4 = та же тема = Здравому наРОДу - скрытую Тайну!
            https://www.youtube.com/watch?v=GUxem7BgNHU = Почему мы вынуждены так много работать?