хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Полтава: пільги для студентів – лишаються

Міська влада Полтави миттєво відреагувала на публікацію Майдан-ІНФОРМу щодо підвищення вартості проїзду у громадському транспорті ( http://www.maidan.org.ua/static/news/2007/1228717445.html ).

Офіційний сайт Полтавської міської ради повідомляє:

"Навіть попри нестабільну економічну ситуацію в державі й підвищення тарифів на проїзд у тролейбусах з 50 до 75 копійок, студенти в них їздитимуть на пільгових умовах. Так вирішив виконавчий комітет міської ради.

Щоправда, тепер пільга буде виражатися дещо в іншій формі. До цього часу студент, пред’явивши студентський квиток кондуктору, міг їздити за 35 копійок.

Але такий розрахунок складний в розрізі виконання та подальшої звітності для КП „Полтаваелектроавтотранс”, тому було запропоновано ввести проїзні квитки, які для студентів коштуватимуть 21 гривню на місяць (при вартості проїзного для громадян 41 гривня). У цьому і полягатиме пільга.

Оскільки місць продажу проїзних квитків у Полтаві було лише два, членом міськвиконкому від студентської ради Олегом Слизьком ініційовано їх реалізацію у всіх 24-х вищих навчальних закладах, що дозволить студентам купувати квитки безпосередньо в альма-матер".


Читає міська влада і форум на своєму офіційному сайті. Читає і реагує. Реакцію можна побачити тут: http://www.rada-poltava.gov.ua/forum/?forum=56262902&topic=63038132

"Майдан".

13

Коментарі

19.12.08, 19:37

молодці!!!