хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Доля зрадника

Прочитав ось цю замітку шановної пані Голубки: "Краса!!!! Респект майстру!!!" http://blog.i.ua/community/2311/1806287/#p1
Прочитав коментарі. Зрозумів, що треба написати тут, хто є насправді Олександр Ткаленко, роботу якого так хвалили читачі замітки.
А він - зрадник, кремлівська блювотина, ворог народу і держави. Колишній "Заслуженный мастер народного творчества Украины", а нині - заслужений покидьок лугандону, бридкий путінський жополиз.

Отже знайомтеся, панове! Олександр Ткаленко у ворожих соцмережах "в контактє" https://vk.com/id20656952 та "одноглазнікі" https://ok.ru/profile/355902872669?st._aid=NavMenu_Friend_Main

Якщо покопатися на звалищах інтернету, можна знайти багато матеріалів про життя "великого майстра", від яких тхне дешевою саморекламою та брехнею, наприклад: "
Житель Антрацита Луганской области — единственный человек в мире, который смог разгадать утерянный столетие назад секрет златоустовских оружейников" або "...за все время, что я делаю ножи, у меня ни разу не было брака, я никогда не мучаюсь с изделием, — говорит Александр. — Может, и правда, что-то сверхъестественное мне подвластно..."

Займатися виготовленням ножів і шабель Ткаленко почав у далекому 1995 році. Важка праця на шахті  набридла, грошей не було. А навкруги ходили новонароджені донецькі олігархи і колишні дрібні бандити, які переродилися в бізнесменів і банкірів. Вони любили полювання і платили величезні гроші за золоті цяцьки. Згадав Ткаленко про своє старе аматорське захоплення ножами, і почав робити з нього гроші. З'явилися солідні замовники, зв'язки у "вищому" світі. Діло пішло. Скоро пан Ткаленко перестав сам кувати залізо, всю роботу переклав на найманих робітників. Що ж, треба визнати, "нюх" у Ткаленка був відмінний. От він серед "поважних" нелюдів:






Відома шабля з бюстом Януковича в шоломі, з діамантом на лобі:






Але знаменитий "нюх" таки схибив. Після початку війни на Донбасі, Ткаленко подався в "донські козаки".

Був командиром місцевих бойовиків, організовував сепаратистський "референдум", потім став депутатом так званого "Республиканского собрания"а також "народним мером". Потім побув комендантом міста Антрацит від атамана Козицина. Все начебто йшло добре. Місцеві бізнесмени несли до нього данину за "переєстрацію" та "охорону". Ось що писали про цей час на http://podrobnosti.ua :

"
После того, как Александр Ткаленко возглавил банду козаков в Антраците, все местные бизнесмены стали обязаны платить террористам дань. По версии Ткаленко - это называется "пройти перерегистрацию".

Процедура представляет из себя прием у оружейника Александра Ткаленко, на котором он лично выдает предпринимателям бумагу, гарантирующих их безопасность и способность продолжать свое дело.

Александр Ткаленко на митинге сепаратистов в Антраците

Все, кто соглашается на перерегистрацию, обязаны, помимо крупоной суммы, платить еще и дань - 20% налог в пользу террористов. Никаких гарантийных документов бизнесменам и предпринимателям не выдают. Кроме того, раз в месяц на фирмы и предприятия приходят вооруженные аудиторы - люди Ткаленко, которые проверяют, исправно ли платится дань.Из-за сложившейся ситуации, в городе закрыты все магазины, кроме тех, которые теперь принадлежат  террористам, а сам главарь казаков угрожает всем, кто не платит физической расправой и обещает и дальше бороться с "фашистами" и "бандеровцами".

Сам Ткаленко пише про цей період так:

Все кто думает что я мастер-оружейник занимаюсь мародёрством и грабежами, как написал какой то идиот в моей рекламе, тот наивный "овец".

Але правду вже не заховати. Кормився Сашко з горя і крові своїх земляків, кормився!
Дивимося:
"Былое и настоящее Александра Ткаленко" http://nuker82.livejournal.com/255363.html

Добра була кормушка, але згодом від неї Ткаленка відтіснили більш авторитетні бандити, і він  знову повернувся до своєї майстерні. Там він таки виготовив "козачу шашку" для свого нового господаря - Путіна. Але у Путіна таких майстрів-жополизів - цілий віз.
Тому ходять чутки, що Ткаленко хоче таки повернути свої вироби на український ринок, до "клятих бандерів і фашистів". До речі, старша донька Ткаленка вчиться в "бандерівському" Києві. Хто знає, може скоро приїде Ткаленко на якийсь ярмарок до столиці, привезе до Київа ножик з тризубом, і добрі "бандери" забудуть про його підлість, і знову почнуть кричати: "Респект майстру!"
23

Коментарі

114.02.16, 12:49

Таки нормальный хлопэць.

    214.02.16, 12:50

    ты мужик чі баба

      314.02.16, 12:52

      козлить підара однозначно

        Гість: Inclusus

        414.02.16, 12:59

        Манкурт

          Гість: Navajo

          514.02.16, 13:04

          з гівна йому ліпити

            614.02.16, 13:20

            Что-то у зрадников дела всегда почему-то неплохо идут. Заметка даже больше на рекламу зрадництва похожа, чем на его осуждение.

              714.02.16, 14:34

              Очень талантливый приспособленец и барыга. Золотой батон для барина не он ли склепал?

                814.02.16, 15:04

                Спасибі тобі, Font! Файну рекламу ти зробив Олександру Ткаленко. Я раніше його і не знав. Продукція сподобалася. Побачу в Києві - куплю.
                А потягнеш? За цю треш-хохлому колись просили від 50 до 200 кілобаксів. А там - гнилі нутрощі, примітивна ресорна сталь 65Г, яку вдягнули в золото і стрази. Дорога і безтолкова "пацанська розкіш".

                  914.02.16, 15:08

                  Спасибі тобі, Font! Файну рекламу ти зробив Олександру Ткаленко. Я раніше його і не знав. Продукція сподобалася. Побачу в Києві - куплю.Побачимо тебе в Києві, скажемо, кому треба

                    1014.02.16, 15:09Відповідь на 6 від Хайдер

                    Что-то у зрадников дела всегда почему-то неплохо идут.
                    Не треба заздрити юдам. Всі їхні тридцять срібників завжди закінчуються зашморгом і осикою. Я колись "рекламував" зрадника Олексія Мозгового. І казав, чим віддячать йому москалі за зраду України. І таки віддячили кулею в потилицю. Так і з Ткаленко буде.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна