хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

А чи знає про це ГШ?

На заводі а Авдіївці готується ударне угруповання для атаки в тилу ЗСУ - аналітик
Оля Гузенко 15 листопада 2015, 07:14
 1700
На заводі а Авдіївці готується ударне угруповання для атаки в тилу ЗСУ - аналітик


Новину повідомляє «Преса України».Колишній працівник Міноборони України та експерт Inform Napalm Артем Василенко проаналізував крупиці тривожної інформації, яка надходить від бійців і воєнкор
ів
 з підконтрольній Україні Авдіївки. Туди активно проникають бойовики, які, можливо, готують наступ на сили АТО під Авдіївкою з флангів. Можливий другий котел.

Василенко навів дані, що надходять від воєнкорів і бійців, що захищають позиції під Авдіївкою.

«Почалося все з того, що один з бійців ЗС України, який проявив пильність, звернув увагу на постійне оновлення списків проходу через блокпост ВОЛЯ. Списки оновлювалися три-чотири рази на місяць. При цьому, всі громадяни, які додавалися до списків, були мужиками міцної статури. Найголовніше те, що після входу в Авдіївку, до Ясинуватої вони не поверталися, залишаючись працювати, нібито, в охороні заводу, який належить...», - розповів аналітик.

Крім того, в його розпорядженні є інформація про те, що на завод постійно прибувають ешелони. Що або кого в них перевозять - невідомо, тому що нікому не дозволено їх оглядати. Останній такий ешелон прибув на завод 14 листопада.

«Особисто у мене, створюється враження, що на заводі в «закритих» цехах готується ударне угруповання, здатне нанести непоправні втрати при ударі в тил частинам ЗС України, які базуються в Авдіївці. До речі, при спілкуванні з начальником СЕО заводу, спочатку була отримана негативна відповідь на можливість перевірки цехів з подвійним периметром охорони, а вже сьогодні було запропоновано приїхати і особисто переконатися у відсутності там бойовиків. Останнє може свідчити або про виведення їх звідти за ніч, або про повну готовність терористів почати наступ на Авдіївку з флангів і тилу», - каже Василенко.

Інші тривожні дані, що підтверджують побоювання аналітика: підняття по бойовій тривозі терористів в околицях Донецька, а також активна політична боротьба за крісло мера Дніпропетровська. Василенко говорить про можливість котла в районі Авдіївки, але не може підтвердити, наскільки він реальний.

«Що стосується можливого котла в секторі А, то відсутність достатньої кількості інформації на теперішній момент часу, не дає мені можливість провести адекватну оцінку», - зазначив він. 

Нагадаємо, в Авдіївку ввечері, 14 листопада, з'їжджаються бойовики так званих «ЛДНР». Після денного обстрілу саперського пункту, терористи плавно перейшли в наступ на підприємство Рената Ахметова - «Коксохім». Про ситуацію розповів журналіст Андрій Цаплієнко.

3

Коментарі

115.11.15, 19:15

йому роблять,,, кунілінгус шоколадних яєчок