хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

порохну важливий відданий козачок, але не Україна

Гербст назвав Шокіна корупційної фігурою, що представляє цінності минулого
Оля Гузенко 03 листопада 2015, 08:35
 
Гербст назвав Шокіна корупційної фігурою, що представляє цінності минулого


Новину повідомляє «Преса України».Вашингтон підтримує радикальні висловлювання американського посла Джеффрі Пайєтта про корупцію в Генпрокуратурі України. Порошенко варто звільнити Шокіна, який є «пережитком минулого». Таку думку висловив екс-посол США в Україні Джон Гербст.

«Висловлювання Джеффрі Пайєтта про корупцію в Україні мають повну підтримку у Вашингтоні. Я це знаю », - сказав Хербств в інтерв'ю одному з американських видань.

Дипломат також висловився з приводу звільнення Віктора Шокіна з посади Генпрокурора України, яке активно обговорюють українські політики. Він вважає, що Порошенко в цьому випадку все ж слід вчинити, як вимагає громадянське суспільство і як радить Паййетт.

«Віктор Шокін вважається корупційної фігурою, що представляє цінності минулого, тому президентові Порошенко варто замінити людину на цій посаді. Генпрокуратура повинна займатися переслідуванням не тільки супротивників президента, замішаних у корупції, але і його союзників», - аргументував Гербст. 

Нагадаємо, корумповані судді в Україні все ще залишаються на своїх посадах, люстрація судів повинна бути завершена. Про це в п'ятницю, 30 жовтня, заявив посол США в Україні Джеффрі Пайєтт на конференції Бізнес-ради США - Україна та Київської школи економіки з реформи правової системи і системи управління.

3

Коментарі