хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вірити ху*лу1 - себе зневажати

Ще один російський контрактник розповів про "відрядження" в ДонецькСереда, 21 жовтня 2015, 02:29

Російський контрактник і кілька його товаришів по службі за пропозицією командування були направлені на схід України для участі в бойових діях за два тижні до перемир'я.

Інтерв'ю з військовослужбовцем-контрактником з артилерійської батареї Збройних сил РФ опубліковане на сайті журналіста Олега Кашина "Кашин.гуру".

За словами співрозмовника, він служить у званні сержанта і займає посаду заступника командира взводу. Молодий чоловік підписав контракт після строкової служби, на яку був покликаний в червні 2013 року.

Восени 2014 року, розповів військовий, його частина була спрямована на навчання в Ростовську область на кордоні з Україною. На початку лютого командир батареї на вечірньому шикуванні оголосив військовим, що вранці вони виїжджають до Донецька.

При цьому він додав, що "змушувати ми не будемо", і запропонував тим, хто не згоден, вийти зі строю, проте таких не знайшлося.

Кордон з Україною, за його словами, він перетнув у колоні з "КамАЗа" і чотирьох бойових машин, де крім нього були ще 10 військовослужбовців. По цей бік кордону вони підкорялися командиру одного з підрозділів самопроголошеної "Донецької народної республіки", з яким вони поїхали в Донецьк.

Військовий розповів, що "відрядження" тривало два тижні і за цей час він тільки одного разу був на лінії фронту недалеко від Горлівки, але в бою участі не брав.

За поїздку на Донбас йому і товаришам по службі обіцяли нагороди і підвищені "добові", але вони цього не отримали.

Співрозмовник стверджує, що після повернення до Росії вирішив звільнитися зі Збройних сил, оскільки командування попередило його про можливі нові відрядження на схід України.

4

Коментарі

121.10.15, 08:57

с утра нашла сильную заметку,прошу всех прочесть! http://blog.i.ua/user/2777459/1738241/

    221.10.15, 18:02Відповідь на 1 від Cosmopolit

    Дякую. Читав.