хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Голос народу - голос Бога!

Порошенко розгляне петицію про відключення Криму від електроенергії
Юра Бриж 18 жовтня 2015, 12:55
 
Порошенко розгляне петицію про відключення Криму від електроенергії


Новину повідомляє «Преса України».
Електронна петиція до Президента України Петру Порошенку з вимогою припинити подачу електроенергії виробленої в Україні на тимчасово окуповану територію Криму набрала більше 25 тис. підписів.

Згідно з офіційною інформацією Петиція про припинення подачі української електроенергії до Криму набрала більше 25 тис. голосів.

У тексті Петиції, що розміщена на сервісі петицій на сайті Президента, написано: «Даною петицією я прошу висловити народну підтримку рішучих дій Президента України, спрямованим на посилення тиску на окупаційні влади Криму. Крим окупований. Шляхом брехні і зради кремлівські маріонетки захопили владу там. Вони вселили жителям півострова, що Україна всі ці роки була для них не Батьківщиною , а вантажем, який тягнув їх вниз і не давав нормально жити. І багато людей повірили, що вони проживуть краще без України. Брехня може бути якою завгодно, але правда одна - без України Криму не прожити. І якщо всі кримчани це зрозуміють, з'явиться надія на повернення якнайшвидше півострова під контроль нашої держави. Більше того, доходить до абсурду - постачаючи електроенергією окупаційний лад в Криму, Україна сама змушена купувати електрику в сусіда-агресора».

Раніше повідомлялося, про те, що «Укренерго» 13 жовтня, відновила подачу електроенергії в Крим по лінії Джанкой - Мелітополь.

Зазначимо, що згідно українського законодавства, електронна петиція, яка набрала протягом 3-ьох місяців не менше 25 тис. голосів автоматично подається на розгляд главі держави.

Нагадаємо, що сільгоспвиробники Херсонщини, які через блокаду окупованого півострову втратили шанс реалізувати свою продукцію у Криму погодились на збільшення поставок товарів до інших областей України на 30 тис. тонн продукції.

5

Коментарі