хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про ху*ла1

«У Путіна залишився тільки один вихід – відставка», - російський письменник Олександр Ніконов
Саша Казимирский 02 вересня 2015, 13:55

«У Путіна залишився тільки один вихід – відставка», - російський письменник Олександр Ніконов


Втім, він вже і так ізгой. Путін вже накрутив стільки справ, нагорнув таку гору трупів своєї гібридної війною, що доля Мілошевича повинна вставати перед ним щоранку. Здавалося б, його порятунок - в сидінні на троні. Але це сидіння на троні погіршує становище країни, яка стає заручником Путіна. Він усіма нами прикривається, наче жінками і дітьми у своїй знаменитій промові про «і нехай вони спробують стріляти, ми будемо стояти ззаду, а не спереду, а ззаду». Це нагромадження напруги всередині країни (люди вже починають сумніватися, а чи потрібно було брати Крим) також загрожує - вже долею не Мілошевича, а долею Каддафі. Любов натовпу мінлива, і напруження емоції, не змінюючи амплітуди, може різко змінити знак на протилежний. І тоді доля Мілошевича, який сидів у теплій ситної камері, здасться завидною в порівнянні з долею Каддафі.
Відомий російський письменник Олександр Ніконов вважає, що у президента Російської Федерації Володимира Путіна в нинішній політичній та економічній ситуації залишився виключно один вихід – добровільна відставка і передача влади своєму наступнику.


Про таку новину повідомляє «Преса України».

А висловив свою думку Олександр Ніконов про долю свого президента Путіна на своїй сторінці в Живому журналі.

Пропонуємо читачам «Преси України» повністю і без правок думку цього російського письменника щодо подальшої долі Путіна.

***
І без того у Росії, яка боляче стиснута санкціями (ще не економічною блокадою), положення жахливе. А тут ще позови за ЮКОС, потім приспіють такі ж за збитий Боїнг... Росія - країна-агресор, яка на рівному місці в пориві розумового божевілля її лідера та його підручних вчинила акт агресії і анексувала частину чужій території. Цей економічний карлик з 2% світового ВВП і 2% світового населення затіяв боротьбу з країнами золотого мільярда, що мають половину світового ВВП і 15% населення. Причому, весь інший світ також не підтримав Росію! Ні одна країна! Незавидне становище...

Воно ще більше погіршиться (і не тільки з-за позовів), коли буде опубліковано та з усією наочністю доведено, що злощасний Боїнг збили російські військовослужбовці з нелегально поставленого міжнародним терористам Бука. Тоді збудеться найгірший кошмар Путіна - він перетвориться на Каддафі, пособника міжнародного тероризму.


Врятувати і себе, і країну можна тільки одним способом - рокіровкою. Під благородним приводом – «Захід не любить мене, дорогі росіяни, і з-за цього вам погано. Що ж, я піду, пожертвую собою, щоб врятувати вас. Як бачите, я не чіпляюся за владу». 

Але піти треба так, щоб не обрушити Росію в кривавий хаос, як це було з відходом Миколи Другого в лютому 1917-го. Справа в тому, що зараз у нас ситуація дуже схожа. І тоді, і нині країна, розділена ідеологічно, рознесена по всьому ідеологічному спектрі, за різними ідейним полюсів, тримається тільки на одній людині. І абсолютно правий був придворний путінський холуй, коли сказав: «Немає Путіна - немає Росії». Це так.

Дивишся на ту ненависть, яка проглядає через весь інтернет у політичних опонентів один до одного, і мурашки по спині біжать. Як за царя, коли були і крайні ліві анархісти, і крайні праві монархісти, у нас є і крайні ліберали, і червоні фашисти, і монархісти, і комуняки... За сто років заспокоєння не настало. Країна знову непримиренна у своїх крайнощах. Одні звуть назад в соціалістичний Совок, інші в світлий світ глобалізму, але загальні настрої мас - паразитичні. Та на них може в'їхати в Кремль найстрашніша гнусь. Яка заллє країну кров'ю.

Вони - всі ці калашникови, кунгурови тощо - вже не криючись, щосили др.чать на розстрільні рови, пересувні тортурні установки тощо. Мало не в кожному пості великий індустріалізатор і за сумісництвом кат Кунгуров мріє, як він буде працювати в ЧК майбутнього і наповнювати тілами розстрільні рови. У такій обстановці Микола Другий Володимир Путін - за щастя.

Шанс уникнути приходу сволотні, правда, є. У нас, на відміну від 1917 року, ні численної і збройної єдиною ідеологією партії більшовиків. Нинішні мракобіси маргінальні і розрізнені. Але вони вже роблять спроби зібратися, у них вже є бойовий загін, який бігає зараз за ДНР, і чи стануть правоохоронці на бік влади, ще невідомо. Буде хаос - не встануть. Просто не виявиться «боку влади».

А москвичі, як у 1993-му за призовом Гайдара з автоматами в руках стануть протистояти спробам краснопузих взяти владу? Питання непросте. Патріотам в столиці ніколи не вдавалося зібрати більш-менш численних мітингів у підтримку ДНР. А ось протилежне бувало! Саме Москва чотири рази збирала 50 - і 100-тисячні мітинги на Болотній, в підтримку України (двічі) та в пам'ять про вбитого Нємцову. Це показник! Настрої Москви кардинально відрізняються від настроїв убогої тупої провінції! Тим не менш, небезпека кривавої бійні і стрілянини на вулицях міста існує.

Тому я і кажу про останній шанс Путіна врятувати країну і себе. Потрібно передати владу (а народ, ведений ТБ, проголосує, як треба, як зазвичай) тій особі, яка:
а) забезпечить Путіну спокійну пенсію і написання мемуарів,
б) влаштує Захід, якому хаос в ядерній державі теж не потрібен, як і прихід до влади скажених, виючих на інтернет-форумах про ядерний армагеддон і кидаючих гасло «дійдемо до Вашингтона».

Ось на цій хвилі Путін і може домовитися з Заходом. А нас, людей Свободи, будь-яка фігура, яка влаштує Захід, влаштує теж.

5

Коментарі