хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Плата за Мінськ-2

З початку 2015 року в зоні АТО загинули 623 українські воїни – Бутусов
Юра Добряк 02 вересня 2015, 19:20
 255
З початку 2015 року в зоні АТО загинули 623 українські воїни – Бутусов


Новину повідомляє «Преса України».
За офіційними даними бюро судово-медичної експертизи Дніпропетровська за тиждень з 24 серпня по 1 вересня із зони АТО надійшло 10 тіл загиблих українських воїнів.

Журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в соціальній мережі розповів про бойові втрати в зоні проведення антитерористичної операції. Бутусов оприлюднив дані бюро судово-медичної експертизи Дніпропетровська.

«За тиждень із 24 серпня по 1 вересня із зони АТО до СМЕ Дніпропетровська надійшло 10 тіл загиблих українських воїнів. Таким чином інформація про більшу кількість загиблих не підтверджується. Однак і ця цифра підтверджена показує, яку неймовірно високу ціну платить Україна за тиждень «перемир'я» на фронті», - йдеться у повідомленні Юрія Бутусова.

За словами журналіста, саме СМЕ Дніпропетровська надає найточніші дані щодо загиблих українських військовослужбовцях у зоні АТО.

«СМЕ Дніпропетровська визначений управлінням цивільно-військового співробітництва Генштабу як єдиний пункт збору та обліку загиблих в АТО, оскільки там обласні власті встановили сучасне обладнання для експертизи ДНК. Випадки надходження тіл в цей центр до цього часу були одиничними і робилися у вигляді винятку», - пише Юрій Бутусов.

Згідно даних СМЕ Дніпропетровська, з початку 2015 року в зоні АТО загинуло 623 українських воїна.

Нагадаємо, що неподалік від Щастя розстріляли мобільну групу по боротьбі з контрабандою - двоє загиблих, четверо поранених.

5

Коментарі

12.09.15, 20:44

Все знают, что потери, озвученные через СМИ - занижены