хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Нова кров на руках продажної влади

Ще один боєць Нацгвардії помер внаслідок вибуху гранати під РадоюВівторок, 01 вересня 2015, 11:27

У лікарні помер ще один боєць Нацгвардії від поранень, отриманих внаслідок вибуху гранати під час пікету під Верховною Радою в понеділок.

Про це у своєму Твіттері написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За його словами, ім'я загиблого – Дмитро Сластіков. Він був призваний з Жовтих Вод Дніпропетровської області і служив у військовій частині 3027.

Як відомо, у понеділок у лікарні помер боєць Нацгвардії Ігор Дебрін.

31 серпня під Верховною Радою сталися сутички між силовиками та мітингувальниками, які вимагали не ухвалювати зміни до Конституції.

Після голосування парламенту, мітингувальники пішли штурмом на Верховну Раду і почали кидати димові шашки. Потім хтось кинув у лави міліції і Нацгвардії бойову гранату. Було поранено понад 130 осіб.

Міліція затримала 31 людину, пізніше 13-х із них відпустили. Серед затриманих є і той, хто кинув гранату. Як з’ясувалося, це був 21-річний Ігор Гуменюк - боєць добровольчого батальйону спецпризначення "Січ" (складається з членів "ВО "Свобода").

Голова МВС Арсен Аваков звинуватив лідера партії "Свобода" Олега Тягнибока та його однопартійців у трагедії під Верховною Радою.

Тягнибок і "Свобода", у свою чергу, заперечують свою провину і звинувачують керівництво МВС та владу загалом у провокації.

Українська правда

4

Коментарі

11.09.15, 14:22

Заголовок у Кисесьова стирів,чи сам до такого тупізму дійшов?До останнього терпів твої антиукраїнські висери.Далі зась.Ти звичайний провокатор!ПНХ

    Гість: Dalia

    22.09.15, 02:20Відповідь на 1 від Davigadoff

    ви такий шанувальник Порошенка, поясніть нам темним, чому Кагуари
    не на фронті, а в мирному Києві?Що крокавий кондитор боїться свого НАРОДУ, який почав розуміти,що працює він не на український народ?

      Гість: Dalia

      32.09.15, 04:04

      Ось доказ того, що це підготовлений спецами теракт:
      http://warfare.com.ua/2015/09/02/pochemu-i-zachem-dlya-terakta-vybrali-gra/

        42.09.15, 10:14Відповідь на 1 від Davigadoff

        Давигадів вишиватник калірований! Розуму ноль, зате язик гладенький для вилизування дупи пороха. Такі владним структурам подобаються.

          52.09.15, 16:14

          Я смотрю, что Кремлевские резиновые боты начали появляться на i.ua. Не зря говорят: три украинца- два гетьмана. Путину это и нужно. Тягнибык,Шляшко,Березюк планировали заварушку , захватить ВР и потребовать новые президентские выборы. Роялем в кустах оказалась Женщина с косой, расчитывающая избраться Президентом. Путин и Тимошенко находят общий язык, Крым переходит в статус совместного управления с Россией, Донбасс получает особый статус. Через пару лет Москва убирает Тимошенко, ставит своего регента и тогда в Украине наступает эра суверенитетов областей. Все это надо Путину. Таким способом он уходит от санкций а Украина, вернее конфедерация удельных Лугандонов, всяких там Дерибасовских республик остается в сфере влияния сакральной, скрепленной РФ.

            Гість: Dalia

            62.09.15, 18:09Відповідь на 5 від VChmyriov

            Розповім вам все, як було, бо шоколадні журналісти цього не показують.Тягнебок привів з собою своїх дітей: дочку і сина.Хіба б він їх привів, якби планувалась бойня?Все почалось з того, що менти кинули
            на землю протрети загиблих в АТО бійців і почали топтатись по них.
            Зав"язалась штовханина, чим і скористалить терористи.Влада таким способом вирішила важливу проблему: залякати і направити народну хвилю в потрібне русло і добити націоналістичні організації.
            Блискуча операція! Без кремля не обійшлось.Як і на Майдані орудувала третя сила.

              Гість: Dalia

              72.09.15, 19:21Відповідь на 5 від VChmyriov

              Там все було підготовлено: і димові шашки, і гранати, і снайпери, які стріляли у гвардійців строчної служби." Беркути" і "Соколи" - ті, що були на Майдані, - всі цілі.Снайпер вбивав молодих. Влада цінує вірних своїх псів і гарно їм платить, щоб вірно захищали їхні жидівські гузна.
              Кугуари всі в Києві, коли йде війна в Донбасі. Вони там мають бути.
              Та війна то справа народу - хай гибне, в жидів інші справи.Щоб вони всі
              видохли шакали!

                Гість: Dalia

                82.09.15, 19:26Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

                Чому ці жополизи вирішили, що і в інтернеті вони мають керувати нами,
                що можна писати, а що ні.Я кривить душею не вмію і кривавому кренделю,який знищує укаїнців, поклонятись не збираюсь.

                  92.09.15, 19:45Відповідь на 8 від Гість: Dalia

                  Тому що все було сплановано. Тягнибок прийшов на протест зі своїми дітьми. Чи планував він вибух? А от беркутівці самі провокували мітингуючих. Один покидьок кричав,: " Я вас майданутих пи*дити буду" і розтоптав фото із загиблими під Іловайськом.

                    Гість: Dalia

                    102.09.15, 20:22Відповідь на 9 від ЯКриворожанка

                    Сьогодні Турчинов сказав, що потерпілим ментам будуть видані квартири в Києві. Хоч скільки в країні сімей, які не мають житла і втратили чоловіків на війні в Донбасі.